Vispring Victoria Deluxe Boxspring
€ 4.510,00
Vispring Victoria boxspring De Luxe verenigt alle klassieke elementen in een creatie. De verfijnde natuurlijke vullingen zorgen voor een koel comfort, daarnaast is dit matras zeer duurzaam, veerkrachtig en bijzonder ondersteunend. In combinatie met De Luxe Boxspring maakt u op een bijzondere manier kennis met het merk Vispring.
€ 4.510,00

Aantal
Levertijd: 6 - 8 weken

ADVIES NODIG?
 

Vispring Victoria Deluxe Boxspring


Op de IMM-beurs in Keulen werd het Victoria bed onthuld, dat een combinatie vormt van de Victoria matras met de Prestige boxspring inclusief een nieuw hoofdbord voor een elegante en stijlvolle uitstraling.

De exclusieve Victoria matras is met de hand gemaakt door ervaren vakmensen in de Vispring fabriek in Plymouth in Engeland en biedt Visprings kenmerkende comfort en ondersteuning dankzij de unieke constructie.

Het verensysteem van met de hand geneste calicopockets gemaakt van het beste vanadiumstaal en omhuld door royale, met de hand gevulde lagen van de beste natuurlijke materialen, waaronder 100% Platinum gecertificeerde Britse fleecewol, katoen en Brits paardenhaar. Brits paardenhaar is afkomstig van de paarden uit de heuvels en heidevelden van Noord-Engeland. Het is een uitstekende vezel met ongekende veerkracht die optimale luchtventilatie garandeert. Deze luxe natuurlijke materialen maken het Victoria bed niet alleen uitzonderlijk comfortabel en ondersteunend, maar ook zeer gezond om in te slapen.

De bijbehorende lage boxspring en het hoofdbord, dat een rechthoekige vorm met grote horizontale panelen heeft en strakke lijnen biedt, maken deze set compleet en zijn verkrijgbaar in een exclusieve selectie stoffen.

Met de garantie van ongekende luxe en ultiem comfort voor een ongestoorde nachtrust is het Victoria bed de uitgesproken keuze voor iedereen die oog heeft voor het beste dat het leven te bieden heeft.

Eigenschappen Matras Victoria
Met de hand geneste pocketveren in calicopockets. 1638 veren voor de afmeting 180x200 cm. Exclusieve natuurlijke vullingen van: gelaagde platinum gecertificeerde Britse fleecewol en katoen. Vulling van Brits paardenhaar, mix van platinum gecertificeerde Britse fleecewol en katoen. De beste kwaliteit tijk. Genopt met vilten kwastjes. 

Eigenschappen De Luxe Boxspring:
De beste kwaliteit tijk - Platinum gecertificeerde Britse fleecewol met katoen 1200 gr/m2 - Afdeklagen van: katoen, kokosvezels - 1 Laag Vispring pocketveren

 

Waarom kiezen voor een Vispring Victoria Deluxe Boxspring?

 • Geheel zelf samen te stellen naar wens
 • Handgemaakt in Engeland
 • Uitsluitend natuurlijke materialen
 • Zeer exclusieve stoffen selectie

 

Hoofdbord Victoria
Hoofdbord hoogte 70 cm
Hoofdbord breedte Even breed als het bed
Hoofdbord dikte Nee
Boxspring kern Pocketvering
Boxspring hoogte Nee
Boxspring verstelbaarheid Nee
Boxspring frame Hardhout
Boxspring bediening Nee
Matras hoogte 21 cm
Matras kern Nee
Matras afdeklaag Nee
Matras gestoffeerd Gestoffeerd
Matras hardheid Leverbaar in Medium (50 – 80 kg) , Firm (80 – 100 kg)
Topper kern Nee
Topper hoes Nee
Topper hoogte Nee
Anti-allergisch Nee
Potenset L1 potenset
Lighoogte Nee
Onderhoud Stofzuigen met een meubelmondstuk
Bezorging Gratis bezorging
Montage Gratis montage
Garantie 5 Jaar en 25 jaar op veer en frame breuk

Levertijd

De uiterlijke levertijd van uw product vindt u linksboven de ‘winkelwagen’ knop. Wij streven er naar uw product zo spoedig mogelijk, binnen de aangegeven levertijd aan u te leveren.

Bestellen

Bestellen en betalen kan veilig en eenvoudig middels:

  • iDeal

  • Paypal

  • Creditcard

  • Rembours

  • Bankoverschrijving

  • In3: gespreid betalen in 3 termijnen tegen 0% rente

 

Afleveradres: uw afleveradres is het adres waar we het product afleveren. 
E-mailadres: we hebben uw e-mailadres nodig om u na uw aankoop een orderbevestiging te sturen.

 

Gratis bezorging met montage

Bestellingen in Nederland leveren en monteren we gratis. Voor bestellingen onder de €35,- bijvoorbeeld beddengoed en accessoires die met een pakketdienst geleverd worden zijn de verzendkosten €6,95,-

Leverinformatie

Zodra uw product verzendklaar is gemaakt nemen wij telefonisch contact met u op om een afspraak voor levering te maken. Tijdens het maken van een afspraak zal er direct een tijdsblok worden besproken waarin de levering plaats zal vinden. Mocht u vragen hebben over uw levering kunt u uiteraard contact opnemen met onze klantenservice.

Bereikbaarheid voor levering

Levering tot in de slaapkamer is alleen mogelijk via het trappenhuis of lift van uw woning. U bent verantwoordelijk voor een goede bereikbaarheid van de ruimte waar uw bestelling bezorgd moet worden. Is dat niet mogelijk, dan zijn eventuele daarmee verband houdende kosten voor uw rekening. Slaapkenner Beuningen kan niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele negatieve gevolgen als u ons niet tijdig op de hoogte hebt gebracht van bijzondere omstandigheden die van invloed zijn op de bezorging van uw bestelling. Mocht u twijfelen over de bereikbaarheid van de ruimte van levering neem dan vooraf contact op met onze klantenservice.

Leverinformatie voor de Waddeneilanden en het buitenland

Let op: voor leveringen op de Waddeneilanden en naar België gelden andere levertijden! In principe leveren wij ook op de Waddeneilanden en in België en Luxemburg. Voor informatie over tarieven en levertijden verzoeken wij u graag alvorens een bestelling te plaatsen contact op te nemen met onze klantenservice op 024-675 47 47 of per mail op info@slaapkennerbeuningen.nl

 

 
Bezig met laden...