Tempur Premium Flex 2000 Schotelbodem
€ 1.448,00
Voor de beste ondersteuning van uw matras en uw lichaam ontwikkelde Tempur speciale Premium Flex bedbodems.
€ 1.448,00

Aantal
Levertijd: 1 - 2 weken

ADVIES NODIG?
 

Tempur Premium Flex 2000 Schotelbodem

De flexibele schotels van de Tempur Flex 500 schotelbodem bewegen met uw lichaam mee, waardoor iedere zone de juiste ondersteuning krijgt. De flexibele schotels kunnen individueel worden ingesteld op stevigheid, waardoor de ondersteuning naar de behoefte van uw lichaam wordt afgesteld.

Het elektrisch verstelbare model wordt standaard met een draadloze radiografische afstandsbediening geleverd. De afstandsbediening is bij de prijs inbegrepen

De Tempur flex 2000l kan worden uitgebreid met een massage-unit en/ of LED-verlichting. Hierbij zijn ook een andere bediening en control box noodzakelijk.

Waarom kiezen voor een Tempur Premium Flex 2000 Schotelbodem?

 • Uitstekende ventilatie door de meest open structuur
 • Volledig individueel instelbaar naar uw lichaam
 • Geniet van een perfecte ondersteuning i.c.m uw Tempur matras
 • Elektrisch verstelbaar in ieder gewenste ligstand
Onderhoud Stofzuigen met een meubelmondstuk
Bezorging Gratis bezorging
Montage Gratis montage
Garantie 10 jaar garantie en 2 jaar op elektrische delen

Levertijd

De uiterlijke levertijd van uw product vindt u linksboven de ‘winkelwagen’ knop. Wij streven er naar uw product zo spoedig mogelijk, binnen de aangegeven levertijd aan u te leveren.

Bestellen

Bestellen en betalen kan veilig en eenvoudig middels:

  • iDeal

  • Paypal

  • Creditcard

  • Rembours

  • Bankoverschrijving

  • In3: gespreid betalen in 3 termijnen tegen 0% rente

 

Afleveradres: uw afleveradres is het adres waar we het product afleveren. 
E-mailadres: we hebben uw e-mailadres nodig om u na uw aankoop een orderbevestiging te sturen.

 

Gratis bezorging met montage

Bestellingen in Nederland leveren en monteren we gratis. Voor bestellingen onder de €35,- bijvoorbeeld beddengoed en accessoires die met een pakketdienst geleverd worden zijn de verzendkosten €6,95,-

Leverinformatie

Zodra uw product verzendklaar is gemaakt nemen wij telefonisch contact met u op om een afspraak voor levering te maken. Tijdens het maken van een afspraak zal er direct een tijdsblok worden besproken waarin de levering plaats zal vinden. Mocht u vragen hebben over uw levering kunt u uiteraard contact opnemen met onze klantenservice.

Bereikbaarheid voor levering

Levering tot in de slaapkamer is alleen mogelijk via het trappenhuis of lift van uw woning. U bent verantwoordelijk voor een goede bereikbaarheid van de ruimte waar uw bestelling bezorgd moet worden. Is dat niet mogelijk, dan zijn eventuele daarmee verband houdende kosten voor uw rekening. Slaapkenner Beuningen kan niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele negatieve gevolgen als u ons niet tijdig op de hoogte hebt gebracht van bijzondere omstandigheden die van invloed zijn op de bezorging van uw bestelling. Mocht u twijfelen over de bereikbaarheid van de ruimte van levering neem dan vooraf contact op met onze klantenservice.

Leverinformatie voor de Waddeneilanden en het buitenland

Let op: voor leveringen op de Waddeneilanden en naar België gelden andere levertijden! In principe leveren wij ook op de Waddeneilanden en in België en Luxemburg. Voor informatie over tarieven en levertijden verzoeken wij u graag alvorens een bestelling te plaatsen contact op te nemen met onze klantenservice op 024-675 47 47 of per mail op info@slaapkennerbeuningen.nl

 

 
Bezig met laden...