Tempur North Continental Boxspring

€ 5.750,00

€ 4.312,50

Zoals een TEMPUR matras u de beste nachtrust bezorgt, biedt het TEMPUR North slaapsysteem het meest stijlvolle design. Het North slaapsysteem onderscheidt zich van andere bedden door de afgeronde vormen en het oog voor detail. Zowel de matras als de bedbodem zijn bekleed met dezelfde, prachtig geweven stof, waardoor het één geheel lijkt.

€ 5.750,00

€ 4.312,50


Aantal
Levertijd: 1 - 2 weken

ADVIES NODIG?
 

Tempur North Continental Boxspring

Het TEMPUR North slaapsysteem is geïnspireerd op de uitgestrekte landschappen en de ongerepte natuur van het Noorden. Door de ronde vormen en de poten die subtiel onder het bed zijn geplaatst, lijkt het bed te zweven.

Geniet van het gevoel dat u zweeft.
TEMPUR materiaal vormt zich exact naar de contouren van uw lichaam. U ervaart minder drukpunten en u wordt volledig ondersteund, waardoor u zich helemaal gewichtloos voelt.

Het perfect bed stelt u samen door te kiezen voor de gewenste maatvoering, matrassen Orginal, Cloud of Sensation, het gewenste hoofdbord en topmatras. 

Waarom kiezen voor een North Continental Boxspring?

 • Drukverlagend en vormt zicht volledig naar het lichaam
 • Volledige ondersteuning
 • Geheel zelf samen te stellen
 • Voorzien van luxe Tempur Breeze toppers
Hoofdbord Standaard of Design
Hoofdbord hoogte 103 cm
Hoofdbord breedte Even breed als het bed
Hoofdbord dikte 7 cm
Boxspring kern Nee
Boxspring hoogte 20 cm
Boxspring verstelbaarheid Nee
Boxspring frame Hardhout
Boxspring bediening Nee
Matras hoogte 20 cm
Matras kern Afhankelijk van matras keuze
Matras afdeklaag Afhankelijk van matras keuze
Matras gestoffeerd Gestoffeerd
Matras hardheid Universele hardheid
Topper kern Nee
Topper hoes Elastisch stretch materiaal
Topper hoogte 10 cm
Anti-allergisch Ja
Potenset Standaard
Lighoogte 61 cm
Onderhoud Stofzuigen met een meubelmondstuk
Bezorging Gratis bezorging
Montage Gratis montage
Garantie 2 jaar conform CBW voorwaarden

Levertijd

De uiterlijke levertijd van uw product vindt u linksboven de ‘winkelwagen’ knop. Wij streven er naar uw product zo spoedig mogelijk, binnen de aangegeven levertijd aan u te leveren.

Bestellen

Bestellen en betalen kan veilig en eenvoudig middels:

  • iDeal

  • Paypal

  • Creditcard

  • Rembours

  • Bankoverschrijving

  • In3: gespreid betalen in 3 termijnen tegen 0% rente

 

Afleveradres: uw afleveradres is het adres waar we het product afleveren. 
E-mailadres: we hebben uw e-mailadres nodig om u na uw aankoop een orderbevestiging te sturen.

 

Gratis bezorging met montage

Bestellingen in Nederland leveren en monteren we gratis. Voor bestellingen onder de €35,- bijvoorbeeld beddengoed en accessoires die met een pakketdienst geleverd worden zijn de verzendkosten €6,95,-

Leverinformatie

Zodra uw product verzendklaar is gemaakt nemen wij telefonisch contact met u op om een afspraak voor levering te maken. Tijdens het maken van een afspraak zal er direct een tijdsblok worden besproken waarin de levering plaats zal vinden. Mocht u vragen hebben over uw levering kunt u uiteraard contact opnemen met onze klantenservice.

Bereikbaarheid voor levering

Levering tot in de slaapkamer is alleen mogelijk via het trappenhuis of lift van uw woning. U bent verantwoordelijk voor een goede bereikbaarheid van de ruimte waar uw bestelling bezorgd moet worden. Is dat niet mogelijk, dan zijn eventuele daarmee verband houdende kosten voor uw rekening. Slaapkenner Beuningen kan niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele negatieve gevolgen als u ons niet tijdig op de hoogte hebt gebracht van bijzondere omstandigheden die van invloed zijn op de bezorging van uw bestelling. Mocht u twijfelen over de bereikbaarheid van de ruimte van levering neem dan vooraf contact op met onze klantenservice.

Leverinformatie voor de Waddeneilanden en het buitenland

Let op: voor leveringen op de Waddeneilanden en naar België gelden andere levertijden! In principe leveren wij ook op de Waddeneilanden en in België en Luxemburg. Voor informatie over tarieven en levertijden verzoeken wij u graag alvorens een bestelling te plaatsen contact op te nemen met onze klantenservice op 024-675 47 47 of per mail op info@slaapkennerbeuningen.nl

 

 
Bezig met laden...