Tempur Microtech Button Boxspring
€ 3.448,00
De compleet nieuwe Micro-Tech™ boxspring is ontworpen door de beste Deense ontwerpers & ingenieurs van Tempur, om u de kwaliteit te bieden die u van TEMPUR® verwacht.
€ 3.448,00

Aantal
Levertijd: 1 - 2 weken

ADVIES NODIG?
 

Tempur Microtech Button Boxspring

Ieder Micro-Tech™ product geeft u de kwaliteit die u verwacht van TEMPUR. Door de ruime keuze uit de vele hoofdborden en potensets kunt u de stijl creeeren die het beste past bij uw slaapkamer interieur. De tempur Microtech boxspring is verkrijgbaar in een vlakke of een elektrisch verstelbare uitvoering. Daarnaast heeft u de keuze uit drie type matrassen; de Tempur Micro-tech 24 cm matras kenmerkend aan een Soft ligcomfort, de Micro-tech 22 cm matras voor een medium ligcomfort en de Micro-tech 20 cm matras voor een Firm ligcomfort. 

Het hoofdbord is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en kleurcombinaties. Optioneel kiest u voor een ander hoofdbord uit de micro-tech collectie.

Kom langs in onze beddenzaak om de mogelijkheden en de verschillende stoffen te bekijken. 

 

Hoofdbord Hoofdbord Button 85 x 180 cm
Hoofdbord hoogte 85 cm
Hoofdbord breedte Bedbreedte + 20 cm
Hoofdbord dikte 8 cm
Boxspring kern Nee
Boxspring hoogte Nee
Boxspring verstelbaarheid Optioneel: 2- Motorig verstelbaar
Boxspring frame Hardhout
Boxspring bediening Nee
Matras hoogte Nee
Matras kern Nee
Matras afdeklaag Nee
Matras gestoffeerd Gestoffeerd
Matras hardheid Universele hardheid
Topper kern Nee
Topper hoes Nee
Topper hoogte Nee
Anti-allergisch Nee
Potenset Potenset naar keuze
Lighoogte Nee
Onderhoud Stofzuigen met een meubelmondstuk
Bezorging Gratis bezorging
Montage Gratis montage
Garantie 2 jaar conform CBW voorwaarden

Levertijd

De uiterlijke levertijd van uw product vindt u linksboven de ‘winkelwagen’ knop. Wij streven er naar uw product zo spoedig mogelijk, binnen de aangegeven levertijd aan u te leveren.

Bestellen

Bestellen en betalen kan veilig en eenvoudig middels:

  • iDeal

  • Paypal

  • Creditcard

  • Rembours

  • Bankoverschrijving

  • In3: gespreid betalen in 3 termijnen tegen 0% rente

 

Afleveradres: uw afleveradres is het adres waar we het product afleveren. 
E-mailadres: we hebben uw e-mailadres nodig om u na uw aankoop een orderbevestiging te sturen.

 

Gratis bezorging met montage

Bestellingen in Nederland leveren en monteren we gratis. Voor bestellingen onder de €35,- bijvoorbeeld beddengoed en accessoires die met een pakketdienst geleverd worden zijn de verzendkosten €6,95,-

Leverinformatie

Zodra uw product verzendklaar is gemaakt nemen wij telefonisch contact met u op om een afspraak voor levering te maken. Tijdens het maken van een afspraak zal er direct een tijdsblok worden besproken waarin de levering plaats zal vinden. Mocht u vragen hebben over uw levering kunt u uiteraard contact opnemen met onze klantenservice.

Bereikbaarheid voor levering

Levering tot in de slaapkamer is alleen mogelijk via het trappenhuis of lift van uw woning. U bent verantwoordelijk voor een goede bereikbaarheid van de ruimte waar uw bestelling bezorgd moet worden. Is dat niet mogelijk, dan zijn eventuele daarmee verband houdende kosten voor uw rekening. Slaapkenner Beuningen kan niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele negatieve gevolgen als u ons niet tijdig op de hoogte hebt gebracht van bijzondere omstandigheden die van invloed zijn op de bezorging van uw bestelling. Mocht u twijfelen over de bereikbaarheid van de ruimte van levering neem dan vooraf contact op met onze klantenservice.

Leverinformatie voor de Waddeneilanden en het buitenland

Let op: voor leveringen op de Waddeneilanden en naar België gelden andere levertijden! In principe leveren wij ook op de Waddeneilanden en in België en Luxemburg. Voor informatie over tarieven en levertijden verzoeken wij u graag alvorens een bestelling te plaatsen contact op te nemen met onze klantenservice op 024-675 47 47 of per mail op info@slaapkennerbeuningen.nl

 

 
Bezig met laden...