Tempur Flex 4000 Schotelbodem
€ 2.348,00
Combineer een bedbodem van hoge kwaliteit met uw TEMPUR matras om optimaal te genieten van heerlijk comfort en voortreffelijke ondersteuning.
€ 2.348,00

Aantal
Levertijd: 1 - 2 weken

ADVIES NODIG?
 

Tempur Flex 4000 Schotelbodem

De Tempur Flex 4000 is een elektrisch verstelbare bedbodem met vier motoren waardoor nek, rug, heup en voetzones eenvoudig versteld kunnen worden. De bodem is uitgevoerd met vier fluisterstille motoren en voorzien van een innovatieve aandrijftechniek die niet zichtbaar is omdat deze ingebouwd is in de bedbodem.

De Tempur Flex 4000 is verkrijgbaar in verschillende maten.

Verstel uw hoofd, lichaam en voeteneind met een simpele druk op de knop. Verstel uw bodem in de gewenste stand en geniet optimaal van een goed boek of uw favoriete tv programma. Combineer de Tempur bedbodems met de unieke Tempur matrassen voor een nog beter comfort en ondersteuning die Tempur biedt. Deze tempur schotelbodem is voorzien van flexibele schotels gemaakt met een open honinggraatstructuur voor een uitstekende ventilatie.

Alle TEMPUR Bedbodems kunnen worden geplaatst in een bestaande bedombouw of ze kunnen worden gekocht in een combinatie met verschillende soorten poten om ze zonder ombouw of hoofdbord te gebruiken. De TEMPUR Flex Cloud Bedbodem is verdeeld in vier zones, waarbinnen de flexibele schotels hun verschillende mate van stevigheid hebben.

Waarom kiezen voor een Tempur Flex 4000 Schotelbodem?

 • Uitstekende ventilatie door open honinggraad structuur
 • Volledig individueel instelbaar naar uw lichaam
 • Geniet van een perfecte ondersteuning i.c.m uw Tempur matras
 • Verstel uw hoofd, lichaam en voeteneind met een simpele druk op de knop.
Onderhoud Stofzuigen met een meubelmondstuk
Bezorging Gratis bezorging
Montage Gratis montage
Garantie 10 jaar garantie en 2 jaar op elektrische delen

Levertijd

De uiterlijke levertijd van uw product vindt u linksboven de ‘winkelwagen’ knop. Wij streven er naar uw product zo spoedig mogelijk, binnen de aangegeven levertijd aan u te leveren.

Bestellen

Bestellen en betalen kan veilig en eenvoudig middels:

  • iDeal

  • Paypal

  • Creditcard

  • Rembours

  • Bankoverschrijving

  • In3: gespreid betalen in 3 termijnen tegen 0% rente

 

Afleveradres: uw afleveradres is het adres waar we het product afleveren. 
E-mailadres: we hebben uw e-mailadres nodig om u na uw aankoop een orderbevestiging te sturen.

 

Gratis bezorging met montage

Bestellingen in Nederland leveren en monteren we gratis. Voor bestellingen onder de €35,- bijvoorbeeld beddengoed en accessoires die met een pakketdienst geleverd worden zijn de verzendkosten €6,95,-

Leverinformatie

Zodra uw product verzendklaar is gemaakt nemen wij telefonisch contact met u op om een afspraak voor levering te maken. Tijdens het maken van een afspraak zal er direct een tijdsblok worden besproken waarin de levering plaats zal vinden. Mocht u vragen hebben over uw levering kunt u uiteraard contact opnemen met onze klantenservice.

Bereikbaarheid voor levering

Levering tot in de slaapkamer is alleen mogelijk via het trappenhuis of lift van uw woning. U bent verantwoordelijk voor een goede bereikbaarheid van de ruimte waar uw bestelling bezorgd moet worden. Is dat niet mogelijk, dan zijn eventuele daarmee verband houdende kosten voor uw rekening. Slaapkenner Beuningen kan niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele negatieve gevolgen als u ons niet tijdig op de hoogte hebt gebracht van bijzondere omstandigheden die van invloed zijn op de bezorging van uw bestelling. Mocht u twijfelen over de bereikbaarheid van de ruimte van levering neem dan vooraf contact op met onze klantenservice.

Leverinformatie voor de Waddeneilanden en het buitenland

Let op: voor leveringen op de Waddeneilanden en naar België gelden andere levertijden! In principe leveren wij ook op de Waddeneilanden en in België en Luxemburg. Voor informatie over tarieven en levertijden verzoeken wij u graag alvorens een bestelling te plaatsen contact op te nemen met onze klantenservice op 024-675 47 47 of per mail op info@slaapkennerbeuningen.nl

 

 
Bezig met laden...