Tempur Cloud Breeze Outlet Matras 22cm 90x200

€ 1.649,00

€ 824,50

Profiteer nú van maar liefst 50% korting op showroom Tempur matrassen met 10 jaar garantie. Slaapkenner Beuningen ruimt de showroom op! Bespaar nu honderden euro’s op de originele Tempur matrassen. Alle matrassen zijn uit voorraad leverbaar en worden gratis bezorgd! De voorraad is zeer beperkt!

€ 1.649,00

€ 824,50


Aantal
Levertijd: 1 - 2 weken

ADVIES NODIG?
 

Tempur Cloud Breeze Outlet Matras 22cm 90x200

Het unieke Tempur comfort en ondersteuning met een zacht gevoel. De TEMPUR Cloud Matras collectie kenmerkt zich met de belangrijkste voordelen van Tempur namelijk het uitstekende comfort en ondersteuning voor het hele lichaam. Perfect voor diegenen die het liefst op een matras slapen met een zacht gevoel.

De Tempur Cloud Breeze 22 cm Matras is geschikt voor diegene die verlangen naar een zachter ligcomfort maar met een superieure ondersteuning. De bovenlaag van de Tempur Cloud is gemaakt van speciaal Tempur Extra Soft materiaal dat bijdraagt aan een gevoel van volledige ontspanning. Deze bovenlaag in combinatie met de Tempur ondersteuningslaag welke zorgt voor comfort, geeft de ondersteuning die u mag verwachten van Tempur. 

De Cloud Breeze 22 cm Matras bestaat uit:  een 5 cm hoge laag TEMPUR Climate Material ™; een 6 cm Extra Soft ™ comfortlaag; en een 11 cm hoge duurzame onderlaag. Door het gebruik en samenstelling van deze bijzondere materialen ervaart u met deze unieke matras een koelere slaapbeleving met een zacht gevoel alsof u op een wolk slaapt . De samenstelling van het TEMPUR Climate Material™ zorgt voor een snellere en efficiëntere afvoer van vocht en bevordert de luchtstroom door de matras. De ventilatie wordt nog verder verbeterd door een speciaal ontworpen 3-D hoes om de matras die aanzienlijk meer lucht vasthoudt dan een standaardhoes. Eventueel vocht kan gemakkelijk door de 3D-hoes heen afgevoerdworden, weg van het lichaam.


PRIJS INCLUSIEF 50% KORTING: VAN €1649 NU €824.50

 

Eigenschappen:
Maat: 22 cm - 90x200
Aantal: 1 stuks uit voorraad leverbaar
Levering: gratis levering in Nederland & Belgie
Garantie: 10 jaar Tempur garantie

 

Waarom kiezen voor een Tempur Outlet matras?

 • 50% korting t.a.v de nieuwprijs
 • Slechts enkele maanden in de showroom gelegen
 • 10 jaar fabrieksgarantie na aanmelding via Tempur.nl
 • Leverbaar in binnen 7 werkdagen
 • Gratis geleverd in Nederland en België
Matras hoogte 22 cm
Bezorging Gratis bezorging
Garantie 10 jaar garantie, na aanmelding via http://nl.tempur.com/productregistratie/product-registration.html

Levertijd

De uiterlijke levertijd van uw product vindt u linksboven de ‘winkelwagen’ knop. Wij streven er naar uw product zo spoedig mogelijk, binnen de aangegeven levertijd aan u te leveren.

Bestellen

Bestellen en betalen kan veilig en eenvoudig middels:

  • iDeal

  • Paypal

  • Creditcard

  • Rembours

  • Bankoverschrijving

  • In3: gespreid betalen in 3 termijnen tegen 0% rente

 

Afleveradres: uw afleveradres is het adres waar we het product afleveren. 
E-mailadres: we hebben uw e-mailadres nodig om u na uw aankoop een orderbevestiging te sturen.

 

Gratis bezorging met montage

Bestellingen in Nederland leveren en monteren we gratis. Voor bestellingen onder de €35,- bijvoorbeeld beddengoed en accessoires die met een pakketdienst geleverd worden zijn de verzendkosten €6,95,-

Leverinformatie

Zodra uw product verzendklaar is gemaakt nemen wij telefonisch contact met u op om een afspraak voor levering te maken. Tijdens het maken van een afspraak zal er direct een tijdsblok worden besproken waarin de levering plaats zal vinden. Mocht u vragen hebben over uw levering kunt u uiteraard contact opnemen met onze klantenservice.

Bereikbaarheid voor levering

Levering tot in de slaapkamer is alleen mogelijk via het trappenhuis of lift van uw woning. U bent verantwoordelijk voor een goede bereikbaarheid van de ruimte waar uw bestelling bezorgd moet worden. Is dat niet mogelijk, dan zijn eventuele daarmee verband houdende kosten voor uw rekening. Slaapkenner Beuningen kan niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele negatieve gevolgen als u ons niet tijdig op de hoogte hebt gebracht van bijzondere omstandigheden die van invloed zijn op de bezorging van uw bestelling. Mocht u twijfelen over de bereikbaarheid van de ruimte van levering neem dan vooraf contact op met onze klantenservice.

Leverinformatie voor de Waddeneilanden en het buitenland

Let op: voor leveringen op de Waddeneilanden en naar België gelden andere levertijden! In principe leveren wij ook op de Waddeneilanden en in België en Luxemburg. Voor informatie over tarieven en levertijden verzoeken wij u graag alvorens een bestelling te plaatsen contact op te nemen met onze klantenservice op 024-675 47 47 of per mail op info@slaapkennerbeuningen.nl

 

 
Bezig met laden...