Tempur Cloud Breeze 22 cm Matras

€ 1.549,00

€ 1.161,75

Stelt u zich eens voor dat uw lichaam zo ontspannen zou aanvoelen dat het lijkt alsof u zweeft... Tempur matrassen passen zich perfect aan de contouren van uw lichaam aan en ondersteunen u zodanig dat u zich helemaal gewichtloos voelt. Het unieke materiaal is zacht waar u het wenst en stevig waar u het nodig heeft, zodat u uitgerust aan de dag kunt beginnen.

€ 1.549,00

€ 1.161,75


Aantal
Levertijd: 1 - 2 weken

ADVIES NODIG?
 

Tempur Cloud Breeze 22 cm Matras

Het unieke Tempur comfort en ondersteuning met een zacht gevoel. De TEMPUR Cloud Matras collectie kenmerkt zich met de belangrijkste voordelen van Tempur namelijk het uitstekende comfort en ondersteuning voor het hele lichaam. Perfect voor diegenen die het liefst op een matras slapen met een zacht gevoel.

De Tempur Cloud Breeze 22 cm Matras is geschikt voor diegene die verlangen naar een zachter ligcomfort maar met een superieure ondersteuning. De bovenlaag van de Tempur Cloud is gemaakt van speciaal Tempur Extra Soft materiaal dat bijdraagt aan een gevoel van volledige ontspanning. Deze bovenlaag in combinatie met de Tempur ondersteuningslaag welke zorgt voor comfort, geeft de ondersteuning die u mag verwachten van Tempur. 

De Cloud Breeze 22 cm Matras bestaat uit:  een 5 cm hoge laag TEMPUR Climate Material ™; een 6 cm Extra Soft ™ comfortlaag; en een 11 cm hoge duurzame onderlaag. Door het gebruik en samenstelling van deze bijzondere materialen ervaart u met deze unieke matras een koelere slaapbeleving met een zacht gevoel alsof u op een wolk slaapt . De samenstelling van het TEMPUR Climate Material™ zorgt voor een snellere en efficiëntere afvoer van vocht en bevordert de luchtstroom door de matras. De ventilatie wordt nog verder verbeterd door een speciaal ontworpen 3-D hoes om de matras die aanzienlijk meer lucht vasthoudt dan een standaardhoes. Eventueel vocht kan gemakkelijk door de 3D-hoes heen afgevoerdworden, weg van het lichaam.

 

Waarom kiezen voor een Tempur Original Breeze 22 cm Matras

 • Unieke Tempur drukverlagende eigenschappen waarvan nek, rug en gewrichten profiteren dankzij een betere bloedsomloop. 
 • Tempur ondersteuningslaag - zacht waar u het wenst en stevig waar het nodig is.
 • Ondersteunt het lichaam in zijn natuurlijke positie en vermindert woelen en draaien tijdens de slaap.
 • De hoes is gemakkelijk te verwijderen en wasbaar op 60°C
 • 15 jaar garantie
Matras hoogte 22 cm
Matras hardheid Universele hardheid
Matras kern 5 cm hoge laag TEMPUR Climate Material + 6 cm hoge ondersteuningslaag; en een 11 cm hoge duurzame onderlaag
Matras afdeklaag 6 cm hoge Extra Soft ™ comfortlaag
Aantal comfortzones Geen
Tijk afritsbaar Ja
Tijk wasbaar Ja op 60° wasbaar
Anti-allergisch Ja
Ventilatie Gemiddeld
Handvatten Nee
Maximale belasting Belastbaar tot 120 kg
Geschikt voor verstelbare bodems Ja
Vrij van schadelijke gassen (CFK) Ja
Bezorging Gratis bezorging
Garantie 5 jaar, na registratie bij Tempur kunt u de garantie verlengen naar 15 jaar

Levertijd

De uiterlijke levertijd van uw product vindt u linksboven de ‘winkelwagen’ knop. Wij streven er naar uw product zo spoedig mogelijk, binnen de aangegeven levertijd aan u te leveren.

Bestellen

Bestellen en betalen kan veilig en eenvoudig middels:

  • iDeal

  • Paypal

  • Creditcard

  • Rembours

  • Bankoverschrijving

 

Afleveradres: uw afleveradres is het adres waar we het product afleveren. 
E-mailadres: we hebben uw e-mailadres nodig om u na uw aankoop een orderbevestiging te sturen.

 

Gratis bezorging met montage

Bestellingen in Nederland leveren en monteren we gratis. Voor bestellingen onder de €35,- bijvoorbeeld beddengoed en accessoires die met een pakketdienst geleverd worden zijn de verzendkosten €6,95,-

Leverinformatie

Zodra uw product verzendklaar is gemaakt nemen wij telefonisch contact met u op om een afspraak voor levering te maken. Tijdens het maken van een afspraak zal er direct een tijdsblok worden besproken waarin de levering plaats zal vinden. Mocht u vragen hebben over uw levering kunt u uiteraard contact opnemen met onze klantenservice.

Bereikbaarheid voor levering

Levering tot in de slaapkamer is alleen mogelijk via het trappenhuis of lift van uw woning. U bent verantwoordelijk voor een goede bereikbaarheid van de ruimte waar uw bestelling bezorgd moet worden. Is dat niet mogelijk, dan zijn eventuele daarmee verband houdende kosten voor uw rekening. Slaapkenner Beuningen kan niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele negatieve gevolgen als u ons niet tijdig op de hoogte hebt gebracht van bijzondere omstandigheden die van invloed zijn op de bezorging van uw bestelling. Mocht u twijfelen over de bereikbaarheid van de ruimte van levering neem dan vooraf contact op met onze klantenservice.

Leverinformatie voor de Waddeneilanden en het buitenland

Let op: voor leveringen op de Waddeneilanden en naar België gelden andere levertijden! In principe leveren wij ook op de Waddeneilanden en in België en Luxemburg. Voor informatie over tarieven en levertijden verzoeken wij u graag alvorens een bestelling te plaatsen contact op te nemen met onze klantenservice op 024-675 47 47 of per mail op info@slaapkennerbeuningen.nl

 

Afdeklaag

Een afdeklaag is de laag bovenop het verenpakket en heeft een grote invloed op het ligcomfort van het matras. De afdeklaag zorgt dat het lichaamsgewicht goed wordt verdeeld.

Comfortzones

Matrassen worden vaak opgedeeld in comfortzones. Deze zones verlenen op bepaalde gebieden van uw lichaam meer steun en nemen hier de druk weg.

Kern

Met de kern van een matras wordt ook wel de binnenkant of vulling van een matras bedoeld. Er bestaan vele soorten kernen die het comfort van het matras bepalen.

Tijk

De tijk van een matras is de hoes om de kern en eventuele afdeklaag van een matras. In de meeste gevallen is deze afritsbaar en wasbaar voor gemakkelijke reiniging.

 
Bezig met laden...