Serta Perfect Sleeper Reedsworth Matras
€ 849,00
Met meer dan 20 Serta Boxsprings en matrassen in de showroom, is Slaapkenner Beuningen de grootste Serta dealer van Nederland. In onze Serta Store van ruim 1500/m2 vindt u de gehele Serta collectie en bent u van harte welkom om uitgebreid te komen proefliggen. Onze verkoopadviseurs beschikken over een zeer ruime kennis en helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.
€ 849,00

Aantal
Levertijd: 8 - 10 weken

ADVIES NODIG?
 

Serta Perfect Sleeper Reedsworth Matras

Het Serta Perfect Sleeper Reedsworth matras is een typisch Amerikaans matras. Een matras bestaande uit een Multi-layer syteem, dit houdt in dat de opbouw van het matras bestaat uit meerdere lagen. Elke laag in het Serta matras heeft zijn eigen functie, de onderste lagen geven de ultieme ondersteuning en de bovenste lagen het sublieme Serta comfort. De progressieve opbouw van het Serta matras zorgt ervoor dat u eenvoudig kunt keren en toch een zeer comfortabele nachtrust heeft. Een ander bijkomend voordeel is de prettige in- en uitstap van het bed.

Serta is de hofleverancier van bekende hotels zoals het Marriot, Hilton Crown Plaza en Intercontinental hotels. Met het Serta Perfect Sleeper Reedsworth matras kiest u voor een echt Amerikaans Multi-Layer matras. Het Serta Perfect Sleeper Reedsworth matras is een 5 zone pocketveer matras en heeft een hoogte van 32 cm. Het matras heeft een afdeklaag van 4 cm Cool Action Memory Foam. Het Cool Action Gel Memory Foam zorgt voor een goede drukverdeling en een uitstekende ventilatie. Het matras is verkrijgbaar in de hardheden medium en firm en is aan een kant beslaapbaar. Het matras hoeft dus niet gedraaid te worden. 

Verzeker uzelf van een geweldige nachtrust met het een Serta Perfect Sleeper Reedsworth matras.

Optioneel is de Serta Perfect Sleeper Reedsworth Matras ook verkrijgbaar in een Dual-Core uitvoering (2 kernen met verschillende hardheden in een hoes). Hiervoor geldt een meerprijs van €200,-. Neem hiervoor contact met ons op.

 

Waarom kiezen voor een Serta Perfect Sleeper Reedsworth Matras?

 • Serta is ’s Werelds grootste matrassenproducent
 • Uniek veersysteem; Serta Miracoil voor een uitstekende veerkracht
 • Wereldwijd kiezen 4000+ toonaangevende hotels voor Serta
 • Serta matrassen hoeft u niet te keren
 • Handmade met een perfecte afwerking
Matras hoogte 32 cm
Matras hardheid Leverbaar in Medium (50 – 80 kg) , Firm (80 – 100 kg)
Matras kern 5-zone pocketvering
Matras afdeklaag Serta Gel Infused Memory Foam
Aantal comfortzones 5
Tijk afritsbaar Nee
Tijk wasbaar Nee
Anti-allergisch Ja
Ventilatie Goed
Handvatten Ja
Maximale belasting Belastbaar tot 140 kg
Geschikt voor verstelbare bodems Ja
Vrij van schadelijke gassen (CFK) Ja
Bezorging Gratis bezorging
Garantie 5 jaar

Levertijd

De uiterlijke levertijd van uw product vindt u linksboven de ‘winkelwagen’ knop. Wij streven er naar uw product zo spoedig mogelijk, binnen de aangegeven levertijd aan u te leveren.

Bestellen

Bestellen en betalen kan veilig en eenvoudig middels:

  • iDeal

  • Paypal

  • Creditcard

  • Rembours

  • Bankoverschrijving

 

Afleveradres: uw afleveradres is het adres waar we het product afleveren. 
E-mailadres: we hebben uw e-mailadres nodig om u na uw aankoop een orderbevestiging te sturen.

 

Gratis bezorging met montage

Bestellingen in Nederland leveren en monteren we gratis. Voor bestellingen onder de €35,- bijvoorbeeld beddengoed en accessoires die met een pakketdienst geleverd worden zijn de verzendkosten €6,95,-

Leverinformatie

Zodra uw product verzendklaar is gemaakt nemen wij telefonisch contact met u op om een afspraak voor levering te maken. Tijdens het maken van een afspraak zal er direct een tijdsblok worden besproken waarin de levering plaats zal vinden. Mocht u vragen hebben over uw levering kunt u uiteraard contact opnemen met onze klantenservice.

Bereikbaarheid voor levering

Levering tot in de slaapkamer is alleen mogelijk via het trappenhuis of lift van uw woning. U bent verantwoordelijk voor een goede bereikbaarheid van de ruimte waar uw bestelling bezorgd moet worden. Is dat niet mogelijk, dan zijn eventuele daarmee verband houdende kosten voor uw rekening. Slaapkenner Beuningen kan niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele negatieve gevolgen als u ons niet tijdig op de hoogte hebt gebracht van bijzondere omstandigheden die van invloed zijn op de bezorging van uw bestelling. Mocht u twijfelen over de bereikbaarheid van de ruimte van levering neem dan vooraf contact op met onze klantenservice.

Leverinformatie voor de Waddeneilanden en het buitenland

Let op: voor leveringen op de Waddeneilanden en naar België gelden andere levertijden! In principe leveren wij ook op de Waddeneilanden en in België en Luxemburg. Voor informatie over tarieven en levertijden verzoeken wij u graag alvorens een bestelling te plaatsen contact op te nemen met onze klantenservice op 024-675 47 47 of per mail op info@slaapkennerbeuningen.nl

 

Afdeklaag

Een afdeklaag is de laag bovenop het verenpakket en heeft een grote invloed op het ligcomfort van het matras. De afdeklaag zorgt dat het lichaamsgewicht goed wordt verdeeld.

Comfortzones

Matrassen worden vaak opgedeeld in comfortzones. Deze zones verlenen op bepaalde gebieden van uw lichaam meer steun en nemen hier de druk weg.

Kern

Met de kern van een matras wordt ook wel de binnenkant of vulling van een matras bedoeld. Er bestaan vele soorten kernen die het comfort van het matras bepalen.

Tijk

De tijk van een matras is de hoes om de kern en eventuele afdeklaag van een matras. In de meeste gevallen is deze afritsbaar en wasbaar voor gemakkelijke reiniging.

 
Bezig met laden...