Serta Classico Royalty Boxspring

€ 4.199,00

€ 2.999,00

Met meer dan 20 Serta Boxsprings in de showroom, is Slaapkenner Beuningen de grootste Serta dealer van Nederland. In onze Serta Store van ruim 1500/m2 vindt u de gehele Serta collectie en bent u van harte welkom om uitgebreid te komen proefliggen. Onze verkoopadviseurs beschikken over een zeer ruime kennis en helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

€ 4.199,00

€ 2.999,00


Aantal
Levertijd: 8 - 10 weken

ADVIES NODIG?
 

Serta Classico Royalty Boxspring Boxspring

Met een Serta boxspring kiest u voor een uniek ligcomfort en uitstraling zoals u in ’s werelds beste hotels terugvindt. Met de keuze uit twee collecties valt deze Serta Classico boxspring onder de Serta Luxury collectie. De Serta Luxury collectie bestaat uit 10 prachtige handgemaakte hoofdborden met elk een unieke luxe uitstraling. Het hoofd- en voetbord is uitgevoerd met een bies om de chique uitstraling nog beter naar voren te laten komen. 

De Serta Classico Boxspring is uitgevoerd met een klassiek hoofdbord met een hoogte van 120 cm. Het hoofdbord en de matrassen zijn voorzien van een mooie zwarte bies passend bij de stof Sail Light Grey. Deze boxspring is uitgevoerd met vlakke boxspringbodems, die voorzien zijn van een 'multi spring' systeem voor een goede ondersteuning en ventilatie. 

 

Eigenschappen 

Hoofdbord: Classico 120cm
Bedbodem: Vlak 20 cm
Matrassen: Serta Royalty matras
Topper: HR Royalty (koudschuim)
Potenset: Dario black
Stof: Sail Light Grey

 

Waarom kiezen voor een Serta Classico Boxspring?

 • Serta is ’s Werelds grootste matrassenproducent
 • Uniek veersysteem; Serta Miracoil voor een uitstekende veerkracht
 • Wereldwijd kiezen 4000+ toonaangevende hotels voor Serta
 • Serta matrassen hoeft u niet te keren
 • Handmade met een perfecte afwerking

 

Hoofdbord Classico: modern strak gestoffeerd
Hoofdbord hoogte 120 cm hoog
Hoofdbord breedte Even breed als het bed
Hoofdbord dikte 11 cm
Boxspring kern Bonellveren
Boxspring hoogte 20 cm
Boxspring verstelbaarheid Nee
Boxspring frame Hardhout
Boxspring bediening Nee
Matras hoogte 30 cm
Matras kern Afhankelijk van matras keuze
Matras afdeklaag Afhankelijk van matras keuze
Matras gestoffeerd Gestoffeerd
Matras hardheid Nee
Topper kern Nee
Topper hoes Elastisch stretch materiaal
Topper hoogte 10 cm
Anti-allergisch Ja
Potenset Dario potenset black
Lighoogte 72 cm
Onderhoud Stofzuigen met een meubelmondstuk
Bezorging Gratis bezorging
Montage Gratis montage
Garantie 25 jaar op veer en frame breuk

Levertijd

De uiterlijke levertijd van uw product vindt u linksboven de ‘winkelwagen’ knop. Wij streven er naar uw product zo spoedig mogelijk, binnen de aangegeven levertijd aan u te leveren.

Bestellen

Bestellen en betalen kan veilig en eenvoudig middels:

  • iDeal

  • Paypal

  • Creditcard

  • Rembours

  • Bankoverschrijving

  • In3: gespreid betalen in 3 termijnen tegen 0% rente

 

Afleveradres: uw afleveradres is het adres waar we het product afleveren. 
E-mailadres: we hebben uw e-mailadres nodig om u na uw aankoop een orderbevestiging te sturen.

 

Gratis bezorging met montage

Bestellingen in Nederland leveren en monteren we gratis. Voor bestellingen onder de €35,- bijvoorbeeld beddengoed en accessoires die met een pakketdienst geleverd worden zijn de verzendkosten €6,95,-

Leverinformatie

Zodra uw product verzendklaar is gemaakt nemen wij telefonisch contact met u op om een afspraak voor levering te maken. Tijdens het maken van een afspraak zal er direct een tijdsblok worden besproken waarin de levering plaats zal vinden. Mocht u vragen hebben over uw levering kunt u uiteraard contact opnemen met onze klantenservice.

Bereikbaarheid voor levering

Levering tot in de slaapkamer is alleen mogelijk via het trappenhuis of lift van uw woning. U bent verantwoordelijk voor een goede bereikbaarheid van de ruimte waar uw bestelling bezorgd moet worden. Is dat niet mogelijk, dan zijn eventuele daarmee verband houdende kosten voor uw rekening. Slaapkenner Beuningen kan niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele negatieve gevolgen als u ons niet tijdig op de hoogte hebt gebracht van bijzondere omstandigheden die van invloed zijn op de bezorging van uw bestelling. Mocht u twijfelen over de bereikbaarheid van de ruimte van levering neem dan vooraf contact op met onze klantenservice.

Leverinformatie voor de Waddeneilanden en het buitenland

Let op: voor leveringen op de Waddeneilanden en naar België gelden andere levertijden! In principe leveren wij ook op de Waddeneilanden en in België en Luxemburg. Voor informatie over tarieven en levertijden verzoeken wij u graag alvorens een bestelling te plaatsen contact op te nemen met onze klantenservice op 024-675 47 47 of per mail op info@slaapkennerbeuningen.nl

 

Afdeklaag

Een afdeklaag is de laag bovenop het verenpakket en heeft een grote invloed op het ligcomfort van het matras. De afdeklaag zorgt dat het lichaamsgewicht goed wordt verdeeld.

Comfortzones

Matrassen worden vaak opgedeeld in comfortzones. Deze zones verlenen op bepaalde gebieden van uw lichaam meer steun en nemen hier de druk weg.

Kern

Met de kern van een matras wordt ook wel de binnenkant of vulling van een matras bedoeld. Er bestaan vele soorten kernen die het comfort van het matras bepalen.

Tijk

De tijk van een matras is de hoes om de kern en eventuele afdeklaag van een matras. In de meeste gevallen is deze afritsbaar en wasbaar voor gemakkelijke reiniging.

 
Bezig met laden...