Serta Bergen Boxspring Showroom Sale -30%

€ 2.495,00

€ 1.745,00

Met meer dan 20 Serta Boxsprings in de showroom, is Slaapkenner Beuningen de grootste Serta dealer van Nederland. In onze Serta Store van ruim 1500/m2 vindt u de gehele Serta collectie en bent u van harte welkom om uitgebreid te komen proefliggen. Onze verkoopadviseurs beschikken over een zeer ruime kennis en helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

Aantal
Levertijd: 1 - 2 Weken

ADVIES NODIG?
 

Serta Bergen Boxspring Showroom Sale -30%

De Serta Bergen Boxspring is uitgevoerd met een strak modern hoofdbord. De luxe boxsprings van 20cm hoog dragen bij aan een superieur ligcomfort. Het matras, de Serta Splendid Royal is een luxe Amerikaans matras met een luxe pocketveren kern voor een ongekend Amerikaans ligcomfort. De traagschuim topper kenmerkt zich door het drukverlagende comfort. De Splendid matrassen worden standaard geleverd in een dual-core, dat wil zeggen dat er twee hardheden in één hoes geleverd worden. 

NU 30% KORTING VAN €2495 VOOR €1745

Eigenschappen Serta Bergen Showroom Sale Boxspring
Hoofdbord: Bergen 130 cm (deelbaar)
Maat: 180x200
Boxsprings: Springbox 20 cm
Matrassen: Serta Splendid Royal matrassen
Hardheid: 1x medium 1x firm
Topper: Afritsbare Visco topper
Kleur: Sail Light Grey
Potenset: Prosecco 12 cm
Exclusief: hockers

 

Hoofdbord Bergen: modern strak gestoffeerd
Hoofdbord hoogte 130 cm
Hoofdbord breedte Bedbreedte + 20 cm
Hoofdbord dikte 11 cm
Boxspring kern Pocketvering
Boxspring hoogte 20 cm
Boxspring verstelbaarheid Nee
Boxspring frame Hardhout
Boxspring bediening Nee
Matras hoogte 37 cm
Matras kern Nee
Matras afdeklaag Serta Gel Infused Memory Foam
Matras gestoffeerd Gestoffeerd
Matras hardheid Leverbaar in Medium (50 – 80 kg) , Firm (80 – 100 kg)
Topper kern Visco
Topper hoes Elastisch stretch materiaal
Topper hoogte 7 cm
Anti-allergisch Ja
Potenset Aluminium pootjes
Lighoogte 64 cm
Onderhoud Stofzuigen met een meubelmondstuk
Bezorging Gratis bezorging
Montage Gratis montage
Garantie 25 jaar op veer en frame breuk

Levertijd

De uiterlijke levertijd van uw product vindt u linksboven de ‘winkelwagen’ knop. Wij streven er naar uw product zo spoedig mogelijk, binnen de aangegeven levertijd aan u te leveren.

Bestellen

Bestellen en betalen kan veilig en eenvoudig middels:

    • iDeal

    • Paypal

    • Creditcard

    • Rembours

    • Bankoverschrijving

 

Afleveradres: uw afleveradres is het adres waar we het product afleveren. 
E-mailadres: we hebben uw e-mailadres nodig om u na uw aankoop een orderbevestiging te sturen.

 

Gratis bezorging met montage

Bestellingen in Nederland leveren en monteren we gratis. Voor bestellingen onder de €35,- bijvoorbeeld beddengoed en accessoires die met een pakketdienst geleverd worden zijn de verzendkosten €6,95,-

Leverinformatie

Zodra uw product verzendklaar is gemaakt nemen wij telefonisch contact met u op om een afspraak voor levering te maken. Tijdens het maken van een afspraak zal er direct een tijdsblok worden besproken waarin de levering plaats zal vinden. Mocht u vragen hebben over uw levering kunt u uiteraard contact opnemen met onze klantenservice.

Bereikbaarheid voor levering

Levering tot in de slaapkamer is alleen mogelijk via het trappenhuis of lift van uw woning. U bent verantwoordelijk voor een goede bereikbaarheid van de ruimte waar uw bestelling bezorgd moet worden. Is dat niet mogelijk, dan zijn eventuele daarmee verband houdende kosten voor uw rekening. Slaapkenner Beuningen kan niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele negatieve gevolgen als u ons niet tijdig op de hoogte hebt gebracht van bijzondere omstandigheden die van invloed zijn op de bezorging van uw bestelling. Mocht u twijfelen over de bereikbaarheid van de ruimte van levering neem dan vooraf contact op met onze klantenservice.

Leverinformatie voor de Waddeneilanden en het buitenland

Let op: voor leveringen op de Waddeneilanden en naar België gelden andere levertijden! In principe leveren wij ook op de Waddeneilanden en in België en Luxemburg. Voor informatie over tarieven en levertijden verzoeken wij u graag alvorens een bestelling te plaatsen contact op te nemen met onze klantenservice op 024-675 47 47 of per mail op info@slaapkennerbeuningen.nl

 

Afdeklaag

Een afdeklaag is de laag bovenop het verenpakket en heeft een grote invloed op het ligcomfort van het matras. De afdeklaag zorgt dat het lichaamsgewicht goed wordt verdeeld.

Comfortzones

Matrassen worden vaak opgedeeld in comfortzones. Deze zones verlenen op bepaalde gebieden van uw lichaam meer steun en nemen hier de druk weg.

Kern

Met de kern van een matras wordt ook wel de binnenkant of vulling van een matras bedoeld. Er bestaan vele soorten kernen die het comfort van het matras bepalen.

Tijk

De tijk van een matras is de hoes om de kern en eventuele afdeklaag van een matras. In de meeste gevallen is deze afritsbaar en wasbaar voor gemakkelijke reiniging.

 
Bezig met laden...