Pullman Express Elektrische Boxspring
€ 3.499,00
Een Pullman boxspring geeft ongekend comfort. Dit is te danken aan het Pullman pocketvering-interieur met open constructie voor de vaste en verstelbare boxsprings. Het ambachtelijke handwerk en de hoogwaardige duurzame materialen zorgen ervoor dat een Pullman boxspring garant staat voor jarenlang aangenaam en goed ventilerend slaapcomfort.
€ 3.499,00

Aantal
Levertijd: 4 - 6 weken

ADVIES NODIG?
 

Pullman Express Elektrische Boxspring

Met de Pullman Express Boxspring kiest u voor een alles-in-één oplossing voor totaal slaapcomfort. Stelt u hoge eisen aan slaapcomfort maar wilt u niet zelf zoeken naar de ideale combinatie van hoofdbord, boxspring, matras en Comfort Topper? Maak dan uw keuze uit de Pullman Express modellen. De Express collectie van Pullman staan voor het luxe comfort en kwaliteit waar Pullman voor staat. De Pullman Express stoffering, uitgevoerd in een rijke structuurstof, biedt een keuze uit zeven verschillende sfeerkleuren. Beide Pullman Express boxsprings zijn leverbaar in een vaste en een verstelbare uitvoering. Pullman Express, dat is zorgeloos slaapcomfort met oog voor uw smaak, voor een attractieve alles-in-eenprijs.

 

Waarom kiezen voor een Pullman Express Elektrische Boxspring?

 • Geheel zelf samen te stellen in kleur en stoffering
 • Handgemaakt Nederlands kwaliteits fabrikaat 1865
 • Boxsprings van rand tot rand geveerd
 • Stevig ligcomfort met 25 jaar garantie
Hoofdbord Recht gestoffeerd hoofdbord
Hoofdbord hoogte 117 cm
Hoofdbord breedte Bedbreedte + 6 cm
Hoofdbord dikte 10 cm
Boxspring kern 7-Zone Pocketvering
Boxspring hoogte 24 cm
Boxspring verstelbaarheid 2- Motorige verstelling
Boxspring frame MDF
Boxspring bediening RF bediening
Matras hoogte 20 cm
Matras kern 7-zone pocketvering (elektro thermisch gehard)
Matras afdeklaag Latex
Matras gestoffeerd Gestoffeerd
Matras hardheid Leverbaar in Soft (tot 60 kg) , Medium (60 – 80 kg) , Firm (80 – 100 kg)
Topper kern Koudschuim optioneel: Traagschuim of Latex
Topper hoes Elastisch stretch materiaal
Topper hoogte 8 cm
Anti-allergisch Ja
Potenset Ronde zwarte poten
Lighoogte 63 cm
Onderhoud Stofzuigen met een meubelmondstuk
Bezorging Gratis bezorging
Montage Gratis montage
Garantie 5 Jaar en 25 jaar op veer en frame breuk

Levertijd

De uiterlijke levertijd van uw product vindt u linksboven de ‘winkelwagen’ knop. Wij streven er naar uw product zo spoedig mogelijk, binnen de aangegeven levertijd aan u te leveren.

Bestellen

Bestellen en betalen kan veilig en eenvoudig middels:

  • iDeal

  • Paypal

  • Creditcard

  • Rembours

  • Bankoverschrijving

  • In3: gespreid betalen in 3 termijnen tegen 0% rente

 

Afleveradres: uw afleveradres is het adres waar we het product afleveren. 
E-mailadres: we hebben uw e-mailadres nodig om u na uw aankoop een orderbevestiging te sturen.

 

Gratis bezorging met montage

Bestellingen in Nederland leveren en monteren we gratis. Voor bestellingen onder de €35,- bijvoorbeeld beddengoed en accessoires die met een pakketdienst geleverd worden zijn de verzendkosten €6,95,-

Leverinformatie

Zodra uw product verzendklaar is gemaakt nemen wij telefonisch contact met u op om een afspraak voor levering te maken. Tijdens het maken van een afspraak zal er direct een tijdsblok worden besproken waarin de levering plaats zal vinden. Mocht u vragen hebben over uw levering kunt u uiteraard contact opnemen met onze klantenservice.

Bereikbaarheid voor levering

Levering tot in de slaapkamer is alleen mogelijk via het trappenhuis of lift van uw woning. U bent verantwoordelijk voor een goede bereikbaarheid van de ruimte waar uw bestelling bezorgd moet worden. Is dat niet mogelijk, dan zijn eventuele daarmee verband houdende kosten voor uw rekening. Slaapkenner Beuningen kan niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele negatieve gevolgen als u ons niet tijdig op de hoogte hebt gebracht van bijzondere omstandigheden die van invloed zijn op de bezorging van uw bestelling. Mocht u twijfelen over de bereikbaarheid van de ruimte van levering neem dan vooraf contact op met onze klantenservice.

Leverinformatie voor de Waddeneilanden en het buitenland

Let op: voor leveringen op de Waddeneilanden en naar België gelden andere levertijden! In principe leveren wij ook op de Waddeneilanden en in België en Luxemburg. Voor informatie over tarieven en levertijden verzoeken wij u graag alvorens een bestelling te plaatsen contact op te nemen met onze klantenservice op 024-675 47 47 of per mail op info@slaapkennerbeuningen.nl

 

Afdeklaag

Een afdeklaag is de laag bovenop het verenpakket en heeft een grote invloed op het ligcomfort van het matras. De afdeklaag zorgt dat het lichaamsgewicht goed wordt verdeeld.

Comfortzones

Matrassen worden vaak opgedeeld in comfortzones. Deze zones verlenen op bepaalde gebieden van uw lichaam meer steun en nemen hier de druk weg.

Kern

Met de kern van een matras wordt ook wel de binnenkant of vulling van een matras bedoeld. Er bestaan vele soorten kernen die het comfort van het matras bepalen.

Tijk

De tijk van een matras is de hoes om de kern en eventuele afdeklaag van een matras. In de meeste gevallen is deze afritsbaar en wasbaar voor gemakkelijke reiniging.

 
Bezig met laden...