Mrs.Me Master Suite Linnengoed Set
€ 1.599,00

De stylisten van Mrs.Me hebben met smaak en precisie deze prachtige set samengesteld. Deze set wordt aangeboden onder de naam: Master Suite.


Aantal
Levertijd: 1 - 3 Weken

ADVIES NODIG?
 

Mrs.Me Master Suite Linnengoed Set

Mrs.Me is een toonaangevend home couture label met een moderne internationale signatuur. Kiest u voor Mrs.Me dan kiest u voor het beste van het beste. De allerfijnste materialen zijn met zorg geselecteerd voor een onovertroffen look and feel. 

 

Mrs.Me Master Suite Linnengoed Set bestaat uit:

 • 1x Dekbedovertrek Twofold (240 x 220 cm) + 2x kussensloopje (60 x 70 cm) - € 349,00
 • 1x Voeteinde Sprei Grand Pyrite (150 x 300 cm) - € 495,00
 • 1x Kussen Gradient Ink-moss incl. vulling  (45 x 60 cm) - € 129,00
 • 2x Kussen Grand Pyrite incl. vulling  (45 x 60 cm) - à € 79,00
 • 2x Kussen Paper Sage incl. vulling (45 x 60 cm) - à € 99,00
 • 2x Kussen Pavilion Brass incl. vulling (30 x 60 cm) - à € 135,00

 

Het linnengoed van Mrs.Me wordt aangeboden als set maar ook alle artikelen zijn los verkrijgbaar. Interesse? Neem dan contact met ons op!

Materiaal Uitsluitend de beste materialen
Bezorging Gratis bezorging
Garantie 2 jaar

Levertijd

De uiterlijke levertijd van uw product vindt u linksboven de ‘winkelwagen’ knop. Wij streven er naar uw product zo spoedig mogelijk, binnen de aangegeven levertijd aan u te leveren.

Bestellen

Bestellen en betalen kan veilig en eenvoudig middels:

  • iDeal

  • Paypal

  • Creditcard

  • Rembours

  • Bankoverschrijving

  • In3: gespreid betalen in 3 termijnen tegen 0% rente

 

Afleveradres: uw afleveradres is het adres waar we het product afleveren. 
E-mailadres: we hebben uw e-mailadres nodig om u na uw aankoop een orderbevestiging te sturen.

 

Gratis bezorging met montage

Bestellingen in Nederland leveren en monteren we gratis. Voor bestellingen onder de €35,- bijvoorbeeld beddengoed en accessoires die met een pakketdienst geleverd worden zijn de verzendkosten €6,95,-

Leverinformatie

Zodra uw product verzendklaar is gemaakt nemen wij telefonisch contact met u op om een afspraak voor levering te maken. Tijdens het maken van een afspraak zal er direct een tijdsblok worden besproken waarin de levering plaats zal vinden. Mocht u vragen hebben over uw levering kunt u uiteraard contact opnemen met onze klantenservice.

Bereikbaarheid voor levering

Levering tot in de slaapkamer is alleen mogelijk via het trappenhuis of lift van uw woning. U bent verantwoordelijk voor een goede bereikbaarheid van de ruimte waar uw bestelling bezorgd moet worden. Is dat niet mogelijk, dan zijn eventuele daarmee verband houdende kosten voor uw rekening. Slaapkenner Beuningen kan niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele negatieve gevolgen als u ons niet tijdig op de hoogte hebt gebracht van bijzondere omstandigheden die van invloed zijn op de bezorging van uw bestelling. Mocht u twijfelen over de bereikbaarheid van de ruimte van levering neem dan vooraf contact op met onze klantenservice.

Leverinformatie voor de Waddeneilanden en het buitenland

Let op: voor leveringen op de Waddeneilanden en naar België gelden andere levertijden! In principe leveren wij ook op de Waddeneilanden en in België en Luxemburg. Voor informatie over tarieven en levertijden verzoeken wij u graag alvorens een bestelling te plaatsen contact op te nemen met onze klantenservice op 024-675 47 47 of per mail op info@slaapkennerbeuningen.nl

 

 
Bezig met laden...