Mérens Van Heemskerk Double Dutch Boxspring

€ 4.697,00

€ 3.522,00

Een boxspring van Mérens staat garant voor natuurlijk slapen. Natuurlijk slapen op de beste materialen uit de natuur. Denk hierbij aan materialen als schapenwol, hennep, katoen, kamelenwol en paardenhaar. Deze natuurlijke materialen maken een Mérens boxspring zeer duurzaam, milieuvriendelijk én ecologisch. De natuurlijke materialen zorgen als geen ander voor uw gezondheid. U slaapt beter en gezonder op natuurlijke materialen dan op synthetische materialen. Ontspannen en lekker slapen bereikt u nu eenmaal het beste in een goed en comfortabel natuurlijk bed ofwel een Mérens boxspring.

€ 4.697,00

€ 3.522,00


Aantal
Levertijd: 8 - 10 weken

ADVIES NODIG?
 

Mérens Van Heemskerk Double Dutch Boxspring

De Mérens Van Heemskerk boxspring heeft een strakke uitstraling dat perfect past in een moderne slaapkamer. Het hoofdbord is voorzien van een prachtige zadelstiksel rondom en in het midden wat oogt als een spannende onderbreking van het harmonieuze design. De Mérens van Heemskerk is ook leverbar in een elektrisch verstelbare uitvoering. 

De boxspring van Heemsker bestaat uit een dubbel geveerde box, waarin de boxspring én het matras verwerkt zijn. Hierdoor ziet u slechts één dubbeldikke laag. U heeft de keuze uit twee verschillende hardheden en optioneel kiest u voor een andere bodem. Standaard is deze set uitgevoerd met een natuurlatex topmatras wat zorgt voor een maximale ventilatie en een perfecte regulatie van temperatuur. Als optie heeft u de keuze uit een luxe paardenhaar topper met een perfecte vochtregulatie en optimale ventilatie of de micropocket topper met lagen van katoen en wol voor een veerkrachtig comfort en hoog aanpassend vermogen.

Waarom kiezen voor een Merens boxspring?

 • Handgemaakt in Nederland
 • Geheel zelf samen te stellen naar wens
 • Uitsluitend natuurlijke materialen
 • Zeer exclusieve stoffen selectie


Het getoonde stoffenoverzicht is slechts een geringe selectie van de mogelijkheden. U bent van harte welkom in onze winkel om de gehele stoffencollectie en de mogelijkheden te bekijken.

Hoofdbord Merens van Heemskerk
Hoofdbord hoogte 120 cm
Hoofdbord breedte Even breed als het bed
Hoofdbord dikte 8 cm
Boxspring kern Dubbele pocketveer side-to-side 300 veren per m/2
Boxspring hoogte 37 cm
Boxspring verstelbaarheid Optioneel: 2- Motorig verstelbaar
Boxspring frame Hardhout
Boxspring bediening Nee
Matras hoogte Nee
Matras kern Matras geïntegreerd in boxspring
Matras afdeklaag 1 laag biologische katoen, 1 laag wol 1000 gram
Matras gestoffeerd Gestoffeerd
Matras hardheid Leverbaar in Medium (50 – 80 kg) , Firm (80 – 100 kg)
Topper kern Vita Talalay Eco Natuurlatex (optioneel: Mini-pocket of Paardenhaar)
Topper hoes Biologisch ongebleekt katoen
Topper hoogte 9 cm
Anti-allergisch Ja
Potenset M60 Potenset
Lighoogte 58 cm
Onderhoud Stofzuigen met een meubelmondstuk
Bezorging Gratis bezorging
Montage Gratis montage
Garantie 25 jaar op veer en frame breuk

Levertijd

De uiterlijke levertijd van uw product vindt u linksboven de ‘winkelwagen’ knop. Wij streven er naar uw product zo spoedig mogelijk, binnen de aangegeven levertijd aan u te leveren.

Bestellen

Bestellen en betalen kan veilig en eenvoudig middels:

  • iDeal

  • Paypal

  • Creditcard

  • Rembours

  • Bankoverschrijving

 

Afleveradres: uw afleveradres is het adres waar we het product afleveren. 
E-mailadres: we hebben uw e-mailadres nodig om u na uw aankoop een orderbevestiging te sturen.

 

Gratis bezorging met montage

Bestellingen in Nederland leveren en monteren we gratis. Voor bestellingen onder de €35,- bijvoorbeeld beddengoed en accessoires die met een pakketdienst geleverd worden zijn de verzendkosten €6,95,-

Leverinformatie

Zodra uw product verzendklaar is gemaakt nemen wij telefonisch contact met u op om een afspraak voor levering te maken. Tijdens het maken van een afspraak zal er direct een tijdsblok worden besproken waarin de levering plaats zal vinden. Mocht u vragen hebben over uw levering kunt u uiteraard contact opnemen met onze klantenservice.

Bereikbaarheid voor levering

Levering tot in de slaapkamer is alleen mogelijk via het trappenhuis of lift van uw woning. U bent verantwoordelijk voor een goede bereikbaarheid van de ruimte waar uw bestelling bezorgd moet worden. Is dat niet mogelijk, dan zijn eventuele daarmee verband houdende kosten voor uw rekening. Slaapkenner Beuningen kan niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele negatieve gevolgen als u ons niet tijdig op de hoogte hebt gebracht van bijzondere omstandigheden die van invloed zijn op de bezorging van uw bestelling. Mocht u twijfelen over de bereikbaarheid van de ruimte van levering neem dan vooraf contact op met onze klantenservice.

Leverinformatie voor de Waddeneilanden en het buitenland

Let op: voor leveringen op de Waddeneilanden en naar België gelden andere levertijden! In principe leveren wij ook op de Waddeneilanden en in België en Luxemburg. Voor informatie over tarieven en levertijden verzoeken wij u graag alvorens een bestelling te plaatsen contact op te nemen met onze klantenservice op 024-675 47 47 of per mail op info@slaapkennerbeuningen.nl

 

 
Bezig met laden...