Jonk Davinci Kussen
€ 169,00

Dit anatomisch gevormde hoofdkussen is gevuld met ventilerend Latex. Het Prestige latex kussen is ideaal voor mensen die een kussen willen dat maximale ondersteuning biedt. Voornamelijk geschikt voor mensen die op hun rug of zij slapen. Dit kussen is beschikbaar in de hoogtes 9 cm, 12 cm en 14 cm.

€ 169,00

Aantal

ADVIES NODIG?
 

Jonk Davinci Kussen 

Het Jonk Davinci is ergonomisch gevormd en omsluit perfect de vorm van uw hoofd en nek. Door de hogere densiteit in de nekzone krijgen de hals en nekwervels de juiste ondersteuning. De drie uisparingen zorgen voor een zachter hoofdgedeelte en een betere spierontspanning. De Davinic is verkrijgbaar in diverse hoogtes: 9, 12 en 14 cm.

De Davinici is gemaakt van 100% Vita Talalay natuurlatex. Het milieuvriendelijke natuurlatex wordt eerst bevroren en daana pas verhit waardoor er een open ronde celstructuur wordt bereikt. Het heeft hierdoor een hoger ventilerend vermogen en is aanzienlijk koeler dan de traditionele latexsoorten. 

De Tijk is een optimale mix van Tencel/Polyester/Zilver ionen.

Tencel: Deze natuurlijke vezel is zeer goed vochtreguleren en sneldrogend. Is zo koel als zijde.

Zilver ionen: Heeft een antibacteriële werking.

Polyester: Zorgt ervoor dat de tijk goed wasbaar is op 60 graden.

 

Waarom kiezen voor een Jonk Davinci Kussen?

Perfecte vochtregulatie 

Uiterst duurzaam

Uitstekende veerkracht

100% natuurproduct

 

Materiaal 100% Vita Talalay natuurlatex
Tijk wasbaar Ja
Onderhoud Regelmatig ventileren om vochtvorming te voorkomen
Bezorging Gratis bezorging
Garantie 2 jaar conform CBW voorwaarden

Levertijd

De uiterlijke levertijd van uw product vindt u linksboven de ‘winkelwagen’ knop. Wij streven er naar uw product zo spoedig mogelijk, binnen de aangegeven levertijd aan u te leveren.

Bestellen

Bestellen en betalen kan veilig en eenvoudig middels:

  • iDeal

  • Paypal

  • Creditcard

  • Rembours

  • Bankoverschrijving

  • In3: gespreid betalen in 3 termijnen tegen 0% rente

 

Afleveradres: uw afleveradres is het adres waar we het product afleveren. 
E-mailadres: we hebben uw e-mailadres nodig om u na uw aankoop een orderbevestiging te sturen.

 

Gratis bezorging met montage

Bestellingen in Nederland leveren en monteren we gratis. Voor bestellingen onder de €35,- bijvoorbeeld beddengoed en accessoires die met een pakketdienst geleverd worden zijn de verzendkosten €6,95,-

Leverinformatie

Zodra uw product verzendklaar is gemaakt nemen wij telefonisch contact met u op om een afspraak voor levering te maken. Tijdens het maken van een afspraak zal er direct een tijdsblok worden besproken waarin de levering plaats zal vinden. Mocht u vragen hebben over uw levering kunt u uiteraard contact opnemen met onze klantenservice.

Bereikbaarheid voor levering

Levering tot in de slaapkamer is alleen mogelijk via het trappenhuis of lift van uw woning. U bent verantwoordelijk voor een goede bereikbaarheid van de ruimte waar uw bestelling bezorgd moet worden. Is dat niet mogelijk, dan zijn eventuele daarmee verband houdende kosten voor uw rekening. Slaapkenner Beuningen kan niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele negatieve gevolgen als u ons niet tijdig op de hoogte hebt gebracht van bijzondere omstandigheden die van invloed zijn op de bezorging van uw bestelling. Mocht u twijfelen over de bereikbaarheid van de ruimte van levering neem dan vooraf contact op met onze klantenservice.

Leverinformatie voor de Waddeneilanden en het buitenland

Let op: voor leveringen op de Waddeneilanden en naar België gelden andere levertijden! In principe leveren wij ook op de Waddeneilanden en in België en Luxemburg. Voor informatie over tarieven en levertijden verzoeken wij u graag alvorens een bestelling te plaatsen contact op te nemen met onze klantenservice op 024-675 47 47 of per mail op info@slaapkennerbeuningen.nl

 

 
Bezig met laden...