Jensen Ambassador Aqtive II Elektrische Boxspring
€ 7.990,00
Jensen koestert hét Scandinavisch design. Met nieuwe, innovatieve oplossingen en met op de natuur geïnspireerde materialen, trendy stoffen en een tijdloze vormgeving bewijst Jensen meer dan eens dat een Jensen-bed mooi is voor het oog. Dat Jensen bovendien twee keer beloond is met de ‘onderscheiding voor goed design’ van de Noorse Designraad is een bevestiging van deze filosofie.
€ 7.990,00

Aantal
Levertijd: 6 - 8 weken

ADVIES NODIG?
 

Jensen Ambassador Aqtive II Elektrische Boxspring

De Jensen Aqtive II boxspring is een prachtig bed dat eruitziet dat een continentaal bed. Jensen Aqtive II is dubbelverend, met een veersysteem in zowel de bodem als in de keerbare matras. Deze constructie zorgt voor een zeer stabiel ligcomfort. Met de afstandsbediening stuurt u eenvoudig en geruisloos het hoofd- en voeteneinde van het matras aan via twee krachtige elektrische motoren. 

Het Aloy ® 2.0 pocketveersysteem (12,5 cm) heeft een extra zachte, lange schouderzone waardoor de schouderpartij nog beter in het matras wegzakt en u meer bewegingsvrijheid ervaart. De speciale Jensen Aloy ® 2.0 heeft ook een ingebouwde steun voor de onderrug. Een verbeterd onderframe met dubbele veren maakt de Ambassador tot een bijzonder stabiel bed dat fantastisch steun geeft en de druk wegneemt. Optioneel is het hoofdbord tegen een meerprijs bestelbaar.  

 

Waarom kiezen voor een Jensen Diplomat Aqtive II Elektrische Boxspring?

 • Geheel zelf samen te stellen in kleur en stoffering
 • Met de geïntegreerde hoofdsteunfunctie kunt u het bed zodanig verstellen dat uw hoofd en nek in de juiste positie staan wanneer u rechtop zit.
 • Traploze en individuele verstelling omhoog/omlaag van het hoofdeind of het voeten- en hoofdeind tegelijkertijd
 • Twee bedden kunnen door dezelfde afstandsbediening worden gesynchroniseerd en bediend.
 • Het Jensen Aloy® 2.0 met zachte schouderzone zorgt voor meer bewegingsvrijheid en flexibiliteit
 • Het Jensen Aloy® 2.0 zorgt voor een goede steun en drukverlaging
Hoofdbord Optioneel
Hoofdbord hoogte Nee
Hoofdbord breedte Nee
Hoofdbord dikte Nee
Boxspring kern Jensen Support Nageharde Pocketvering 12,5 cm
Boxspring hoogte 24 cm
Boxspring verstelbaarheid 2- Motorige verstelling
Boxspring frame MDF
Boxspring bediening RF bediening
Matras hoogte 27 cm
Matras kern Jensen Aloy ® 2.0 Pocket 12,5 cm
Matras afdeklaag 3 cm Cellex XS
Matras gestoffeerd Gestoffeerd
Matras hardheid Soft (tot 60 kg) , Medium (60 – 80 kg) , Firm (80 – 100 kg) of Extra Firm (boven de 100 kg)
Topper kern Cellex XS
Topper hoes Superstretch Katoen / Jersey stof
Topper hoogte 7 cm
Anti-allergisch Ja
Potenset Potenset naar keuze
Lighoogte 60 cm icm. 10 cm poten
Onderhoud Stofzuigen met een meubelmondstuk
Bezorging Gratis bezorging
Montage Gratis montage
Garantie 5 Jaar en 25 jaar op veer en frame breuk

Levertijd

De uiterlijke levertijd van uw product vindt u linksboven de ‘winkelwagen’ knop. Wij streven er naar uw product zo spoedig mogelijk, binnen de aangegeven levertijd aan u te leveren.

Bestellen

Bestellen en betalen kan veilig en eenvoudig middels:

  • iDeal

  • Paypal

  • Creditcard

  • Rembours

  • Bankoverschrijving

  • In3: gespreid betalen in 3 termijnen tegen 0% rente

 

Afleveradres: uw afleveradres is het adres waar we het product afleveren. 
E-mailadres: we hebben uw e-mailadres nodig om u na uw aankoop een orderbevestiging te sturen.

 

Gratis bezorging met montage

Bestellingen in Nederland leveren en monteren we gratis. Voor bestellingen onder de €35,- bijvoorbeeld beddengoed en accessoires die met een pakketdienst geleverd worden zijn de verzendkosten €6,95,-

Leverinformatie

Zodra uw product verzendklaar is gemaakt nemen wij telefonisch contact met u op om een afspraak voor levering te maken. Tijdens het maken van een afspraak zal er direct een tijdsblok worden besproken waarin de levering plaats zal vinden. Mocht u vragen hebben over uw levering kunt u uiteraard contact opnemen met onze klantenservice.

Bereikbaarheid voor levering

Levering tot in de slaapkamer is alleen mogelijk via het trappenhuis of lift van uw woning. U bent verantwoordelijk voor een goede bereikbaarheid van de ruimte waar uw bestelling bezorgd moet worden. Is dat niet mogelijk, dan zijn eventuele daarmee verband houdende kosten voor uw rekening. Slaapkenner Beuningen kan niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele negatieve gevolgen als u ons niet tijdig op de hoogte hebt gebracht van bijzondere omstandigheden die van invloed zijn op de bezorging van uw bestelling. Mocht u twijfelen over de bereikbaarheid van de ruimte van levering neem dan vooraf contact op met onze klantenservice.

Leverinformatie voor de Waddeneilanden en het buitenland

Let op: voor leveringen op de Waddeneilanden en naar België gelden andere levertijden! In principe leveren wij ook op de Waddeneilanden en in België en Luxemburg. Voor informatie over tarieven en levertijden verzoeken wij u graag alvorens een bestelling te plaatsen contact op te nemen met onze klantenservice op 024-675 47 47 of per mail op info@slaapkennerbeuningen.nl

 

Afdeklaag

Een afdeklaag is de laag bovenop het verenpakket en heeft een grote invloed op het ligcomfort van het matras. De afdeklaag zorgt dat het lichaamsgewicht goed wordt verdeeld.

Comfortzones

Matrassen worden vaak opgedeeld in comfortzones. Deze zones verlenen op bepaalde gebieden van uw lichaam meer steun en nemen hier de druk weg.

Kern

Met de kern van een matras wordt ook wel de binnenkant of vulling van een matras bedoeld. Er bestaan vele soorten kernen die het comfort van het matras bepalen.

Tijk

De tijk van een matras is de hoes om de kern en eventuele afdeklaag van een matras. In de meeste gevallen is deze afritsbaar en wasbaar voor gemakkelijke reiniging.

 
Bezig met laden...