Eastborn Energy Elektrische Boxspring

€ 3.299,00

€ 2.799,00

De Eastborn Energy is de nieuwste boxspring van Eastborn. De vlakke uitvoering heeft een hogere instap, dat er goed uitziet en prettig ligt. Daarnaast stapt u gemakkelijk in- en uit bed. De nieuwe Eastborn Energy heeft een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.

€ 3.299,00

€ 2.799,00


Aantal
Levertijd: 4 - 6 Weken

ADVIES NODIG?
 

Eastborn Energy Elektrische Boxspring

De nieuwste elektrische boxspring van het Nederlandse merk Eastborn is de Eastborn Energy Elektrische Boxspring. De Energy is de verbeterde opvolger van de Eastborn Nummer 10 boxspring die 'als best getest' is door de Consumentenbond. 

De Eastborn Energy boxspring is een boxspring met een hogere instap en voorzien van pocketvering boxsprings, die bijdragen aan een goede lichaamsondersteuning voor zowel de zij- als de rugslaper. De boxspring is verkrijgbaar in diverse mooie stoffen en kleuren en is desgewenst verkrijgbaar met een luxure natuurlatex topmatras voor nog meer comfort. Door middel van de RF bediening stelt u de boxsprings in de gewenste ligstand. 

Standaard is de Eastborn Energy boxspring uitgevoerd met de vlakke pocketveer boxsprings, uitstekende Eastborn matrassen Energy en een comfortschuim topmatras. 

 

Hoofdbord Hoofdbord Energy
Hoofdbord hoogte 95 cm of 110 cm
Hoofdbord breedte Even breed als het bed
Hoofdbord dikte 8 cm
Boxspring kern Pocketvering
Boxspring hoogte 30 cm
Boxspring verstelbaarheid 2- Motorige verstelling
Boxspring frame Hardhout
Boxspring bediening RF bediening
Matras hoogte 20 cm
Matras kern 7-zone pocketvering
Matras afdeklaag Comfortschuim
Matras gestoffeerd Gestoffeerd
Matras hardheid Leverbaar in Soft (tot 60 kg) , Medium (60 – 80 kg) , Firm (80 – 100 kg)
Topper kern Comfortschuim
Topper hoes Elastisch stretch materiaal
Topper hoogte 7 cm
Anti-allergisch Ja
Potenset Basis staal
Lighoogte 74 cm
Onderhoud Stofzuigen met een meubelmondstuk
Bezorging Gratis bezorging
Montage Gratis montage
Garantie 5 Jaar en 25 jaar op veer en frame breuk

Levertijd

De uiterlijke levertijd van uw product vindt u linksboven de ‘winkelwagen’ knop. Wij streven er naar uw product zo spoedig mogelijk, binnen de aangegeven levertijd aan u te leveren.

Bestellen

Bestellen en betalen kan veilig en eenvoudig middels:

    • iDeal

    • Paypal

    • Creditcard

    • Rembours

    • Bankoverschrijving

 

Afleveradres: uw afleveradres is het adres waar we het product afleveren. 
E-mailadres: we hebben uw e-mailadres nodig om u na uw aankoop een orderbevestiging te sturen.

 

Gratis bezorging met montage

Bestellingen in Nederland leveren en monteren we gratis. Voor bestellingen onder de €35,- bijvoorbeeld beddengoed en accessoires die met een pakketdienst geleverd worden zijn de verzendkosten €6,95,-

Leverinformatie

Zodra uw product verzendklaar is gemaakt nemen wij telefonisch contact met u op om een afspraak voor levering te maken. Tijdens het maken van een afspraak zal er direct een tijdsblok worden besproken waarin de levering plaats zal vinden. Mocht u vragen hebben over uw levering kunt u uiteraard contact opnemen met onze klantenservice.

Bereikbaarheid voor levering

Levering tot in de slaapkamer is alleen mogelijk via het trappenhuis of lift van uw woning. U bent verantwoordelijk voor een goede bereikbaarheid van de ruimte waar uw bestelling bezorgd moet worden. Is dat niet mogelijk, dan zijn eventuele daarmee verband houdende kosten voor uw rekening. Slaapkenner Beuningen kan niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele negatieve gevolgen als u ons niet tijdig op de hoogte hebt gebracht van bijzondere omstandigheden die van invloed zijn op de bezorging van uw bestelling. Mocht u twijfelen over de bereikbaarheid van de ruimte van levering neem dan vooraf contact op met onze klantenservice.

Leverinformatie voor de Waddeneilanden en het buitenland

Let op: voor leveringen op de Waddeneilanden en naar België gelden andere levertijden! In principe leveren wij ook op de Waddeneilanden en in België en Luxemburg. Voor informatie over tarieven en levertijden verzoeken wij u graag alvorens een bestelling te plaatsen contact op te nemen met onze klantenservice op 024-675 47 47 of per mail op info@slaapkennerbeuningen.nl

 

 
Bezig met laden...