Caresse Pocket+ Active Air 810 Hybrid Split-Topper
€ 459,00
Een topmatras, ook wel topper of topdekmatras genoemd, is een dunne matras die u bovenop uw gewone matras legt. Een topmatras heeft een gemiddelde dikte van 5 tot 12 cm en is verkrijgbaar met verschillende comfortlagen. Met een Caresse topmatras kiest u voor net dat beetje extra comfort.
€ 459,00

Aantal
Levertijd: 1 - 2 weken

ADVIES NODIG?
 

Caresse Pocket+ Active Air 810 Hybrid Split-Topper

Luxe zeer goed ventilerende topper met een kern van pocketveren, een een bovenlaag van anti allergisch HR65 comfortschuim. Deze Active Air topper is voorzien van maar liefst van 450 pocketveren per /m2 en in combinatie met de luxueuze afdeklagen een totale dikte van maar liefst 12 cm. De perfecte afwerking van het elastische dubbeldoek welke doorstikt is met 300 gr/m2 hollowfiber zorgt voor een ultieme vochtopname. De pocketveren gecombineerd met het zeer goed vochtregulerend en luchtdoorlatend hybride schuim garanderen een perfecte drukverdeling en vochtregulatie. De innovatieve celstructuur van het Hybride schuim zorgt hierbij voor optimale vocht-regulatie en ventilatie.

Deze unieke topper zorgt door haar Active Air concept voor koelte in de zomer en warmte in de winter. Een hygiënisch en aangenaam slaapcomfort is hierdoor gegarandeerd.

De Split-topper is leverbaar in de breedtes 140, 160, 180 en 200 cm.

 

Waarom kiezen voor een Caresse Pocket+ Active Air 810 Split-Topper?

 • Met een Caresse topmatras kiest u voor extra zacht comfort en goede ventilatie
 • ​Een topmatras dekt twee losse matrassen af waardoor het een geheel wordt
 • Een topmatras beschermt de echte matras, waardoor deze nog wat langer meegaat
Topper hoogte 12 cm
Tijk wasbaar Ja op 60° wasbaar
Anti-allergisch Ja
Bezorging Gratis bezorging
Garantie 2 jaar conform CBW voorwaarden

Levertijd

De uiterlijke levertijd van uw product vindt u linksboven de ‘winkelwagen’ knop. Wij streven er naar uw product zo spoedig mogelijk, binnen de aangegeven levertijd aan u te leveren.

Bestellen

Bestellen en betalen kan veilig en eenvoudig middels:

  • iDeal

  • Paypal

  • Creditcard

  • Rembours

  • Bankoverschrijving

  • In3: gespreid betalen in 3 termijnen tegen 0% rente

 

Afleveradres: uw afleveradres is het adres waar we het product afleveren. 
E-mailadres: we hebben uw e-mailadres nodig om u na uw aankoop een orderbevestiging te sturen.

 

Gratis bezorging met montage

Bestellingen in Nederland leveren en monteren we gratis. Voor bestellingen onder de €35,- bijvoorbeeld beddengoed en accessoires die met een pakketdienst geleverd worden zijn de verzendkosten €6,95,-

Leverinformatie

Zodra uw product verzendklaar is gemaakt nemen wij telefonisch contact met u op om een afspraak voor levering te maken. Tijdens het maken van een afspraak zal er direct een tijdsblok worden besproken waarin de levering plaats zal vinden. Mocht u vragen hebben over uw levering kunt u uiteraard contact opnemen met onze klantenservice.

Bereikbaarheid voor levering

Levering tot in de slaapkamer is alleen mogelijk via het trappenhuis of lift van uw woning. U bent verantwoordelijk voor een goede bereikbaarheid van de ruimte waar uw bestelling bezorgd moet worden. Is dat niet mogelijk, dan zijn eventuele daarmee verband houdende kosten voor uw rekening. Slaapkenner Beuningen kan niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele negatieve gevolgen als u ons niet tijdig op de hoogte hebt gebracht van bijzondere omstandigheden die van invloed zijn op de bezorging van uw bestelling. Mocht u twijfelen over de bereikbaarheid van de ruimte van levering neem dan vooraf contact op met onze klantenservice.

Leverinformatie voor de Waddeneilanden en het buitenland

Let op: voor leveringen op de Waddeneilanden en naar België gelden andere levertijden! In principe leveren wij ook op de Waddeneilanden en in België en Luxemburg. Voor informatie over tarieven en levertijden verzoeken wij u graag alvorens een bestelling te plaatsen contact op te nemen met onze klantenservice op 024-675 47 47 of per mail op info@slaapkennerbeuningen.nl

 

 
Bezig met laden...