Caresse HR Koudschuim 830 Split-Topper
€ 599,00
Een topmatras, ook wel topper of topdekmatras genoemd, is een dunne matras die u bovenop uw gewone matras legt. Een topmatras heeft een gemiddelde dikte van 5 tot 12 cm en is verkrijgbaar met verschillende comfortlagen. Met een Caresse topmatras kiest u voor net dat beetje extra comfort.
€ 599,00

Aantal
Levertijd: 1 - 2 weken

ADVIES NODIG?
 

Caresse HR Koudschuim 830 Split-Topper

De Caresse Koudschuim Split-topper heeft een hoogte van maar liefst 13 cm en draagt bij aan een prettig en comfortabel ligcomfort. De Caresse HR-Koudschuim 13 cm Topper heeft een doorstikking van 400 gr/m2 hollowfiber, een materiaal dat bij draagt aan een zeer goede vochtopname en ventilatie. In combinatie met het koudschuim heeft u de garantie van een perfecte ondersteuning en ligcomfort. Deze Caresse HR-Koudschuim 13 cm Split-Topper vergroot uw comfort en draagt bij aan een goede gewichtsverdeling. Daarnaast is de topper voorzien van een anti allergische tijk en verlengt u de levensduur van het matras. De handige split in het midden zorgt ervoor dat u uw elektrisch verstelbare boxsprings onafhankelijk van elkaar kunt verstellen, zonder dat de partner er last van ondervindt.

Waarom kiezen voor een Caresse HR Koudschuim 830 Split-Topper?

 • Met een Caresse topmatras kiest u voor extra zacht comfort en goede ventilatie
 • Met een Split-Topper kunt u beide elektrische bedhelften onafhankelijk van elkaar verstellen
 • ​Een topmatras dekt twee losse matrassen af waardoor het een geheel wordt
 • Een topmatras beschermt de echte matras, waardoor deze nog wat langer meegaat
Topper hoogte 13 cm
Tijk wasbaar Nee
Anti-allergisch Ja
Bezorging Gratis bezorging
Garantie 2 jaar conform CBW voorwaarden

Levertijd

De uiterlijke levertijd van uw product vindt u linksboven de ‘winkelwagen’ knop. Wij streven er naar uw product zo spoedig mogelijk, binnen de aangegeven levertijd aan u te leveren.

Bestellen

Bestellen en betalen kan veilig en eenvoudig middels:

  • iDeal

  • Paypal

  • Creditcard

  • Rembours

  • Bankoverschrijving

  • In3: gespreid betalen in 3 termijnen tegen 0% rente

 

Afleveradres: uw afleveradres is het adres waar we het product afleveren. 
E-mailadres: we hebben uw e-mailadres nodig om u na uw aankoop een orderbevestiging te sturen.

 

Gratis bezorging met montage

Bestellingen in Nederland leveren en monteren we gratis. Voor bestellingen onder de €35,- bijvoorbeeld beddengoed en accessoires die met een pakketdienst geleverd worden zijn de verzendkosten €6,95,-

Leverinformatie

Zodra uw product verzendklaar is gemaakt nemen wij telefonisch contact met u op om een afspraak voor levering te maken. Tijdens het maken van een afspraak zal er direct een tijdsblok worden besproken waarin de levering plaats zal vinden. Mocht u vragen hebben over uw levering kunt u uiteraard contact opnemen met onze klantenservice.

Bereikbaarheid voor levering

Levering tot in de slaapkamer is alleen mogelijk via het trappenhuis of lift van uw woning. U bent verantwoordelijk voor een goede bereikbaarheid van de ruimte waar uw bestelling bezorgd moet worden. Is dat niet mogelijk, dan zijn eventuele daarmee verband houdende kosten voor uw rekening. Slaapkenner Beuningen kan niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele negatieve gevolgen als u ons niet tijdig op de hoogte hebt gebracht van bijzondere omstandigheden die van invloed zijn op de bezorging van uw bestelling. Mocht u twijfelen over de bereikbaarheid van de ruimte van levering neem dan vooraf contact op met onze klantenservice.

Leverinformatie voor de Waddeneilanden en het buitenland

Let op: voor leveringen op de Waddeneilanden en naar België gelden andere levertijden! In principe leveren wij ook op de Waddeneilanden en in België en Luxemburg. Voor informatie over tarieven en levertijden verzoeken wij u graag alvorens een bestelling te plaatsen contact op te nemen met onze klantenservice op 024-675 47 47 of per mail op info@slaapkennerbeuningen.nl

 

 
Bezig met laden...