Caresse Gold 6700 Elektrische Boxspring

€ 4.140,00

€ 2.895,00

Elektrisch verstelbaar, ‘pull-back’ systeem, pocketveren matrassen, luxe handgemaakte topmatrassen van natuurlijke materialen; een boxspring uit de Gold Collection maakt slapen tot een ervaring waarnaar u dagelijks gaat verlangen. De functionaliteit, het comfort en de vormgeving van de Caresse 6700 en 6750 dragen bij aan een heerlijke en ontspannende nachtrust.

€ 4.140,00

€ 2.895,00


Aantal
Levertijd: 1 - 2 weken

ADVIES NODIG?
 

Caresse Gold 6700 Elektrische Boxspring

De Caresse Gold Elektrische Boxspring 6700 is een verstelbare boxspring met geïntegreerd matras in een. Met een druk op de knop verstelt u de boxspring in de gewenste ligstand. De Caresse 6700 boxspring is voorzien van pocketveer matrassen en een luxe comfort topper voor een goede ondersteuning. De Caresse Gold 6700 boxspring is voorzien een "Pullback-systeem", dit systeem zorgt voor een ergonomische verstelling en zitpositie. Naarmate u het rugdeel verder omhoog doet, schuift het bed verder naar achteren voor een zo optimaal mogelijke zithouding. Ook zit u comfortabeler ten opzichte van uw nachtkast. Kies de gewenste kleur en hardheid van de matrassen.

In de standaard uitvoering is deze set uitgevoerd met een luxe handgemaakte hr koudschuim split-topper met wol en katoen. Optioneel is deze set ook verkrijgbaar met een andere luxe Caresse topper. Voor informatie en meerprijzen van andere toppers kunt u contact met ons opnemen.  

  

Waarom kiezen voor een Caresse Gold 6700 Elektrische Boxspring?

 • Geheel zelf samen te stellen in kleur en stoffering
 • Uitstekende prijs / kwaliteit verhouding
 • Verstelbaar voor extra comfort (optioneel)
 • Snelle levertijden, ca. 1 week
Hoofdbord Gecapitoneerd hoofdbord
Hoofdbord hoogte 125 cm
Hoofdbord breedte Bedbreedte + 30 cm
Hoofdbord dikte 13 cm
Boxspring kern Pocketvering
Boxspring hoogte 20 cm
Boxspring verstelbaarheid Pullback Systeem
Boxspring frame Hout met metaal
Boxspring bediening RF bediening
Matras hoogte 22 cm
Matras kern Pocketvering met 270 veren per m/2
Matras afdeklaag HR Koudschuim
Matras gestoffeerd Gestoffeerd
Matras hardheid Leverbaar in Soft (tot 60 kg) , Medium (60 – 80 kg) , Firm (80 – 100 kg)
Topper kern Koudschuim optioneel: Traagschuim of Latex
Topper hoes Elastisch stretch materiaal
Topper hoogte Nee
Anti-allergisch Nee
Potenset RVS pootjes
Lighoogte Nee
Onderhoud Stofzuigen met een meubelmondstuk
Bezorging Gratis bezorging
Montage Gratis montage
Garantie 2 jaar conform CBW voorwaarden

Levertijd

De uiterlijke levertijd van uw product vindt u linksboven de ‘winkelwagen’ knop. Wij streven er naar uw product zo spoedig mogelijk, binnen de aangegeven levertijd aan u te leveren.

Bestellen

Bestellen en betalen kan veilig en eenvoudig middels:

  • iDeal

  • Paypal

  • Creditcard

  • Rembours

  • Bankoverschrijving

  • In3: gespreid betalen in 3 termijnen tegen 0% rente

 

Afleveradres: uw afleveradres is het adres waar we het product afleveren. 
E-mailadres: we hebben uw e-mailadres nodig om u na uw aankoop een orderbevestiging te sturen.

 

Gratis bezorging met montage

Bestellingen in Nederland leveren en monteren we gratis. Voor bestellingen onder de €35,- bijvoorbeeld beddengoed en accessoires die met een pakketdienst geleverd worden zijn de verzendkosten €6,95,-

Leverinformatie

Zodra uw product verzendklaar is gemaakt nemen wij telefonisch contact met u op om een afspraak voor levering te maken. Tijdens het maken van een afspraak zal er direct een tijdsblok worden besproken waarin de levering plaats zal vinden. Mocht u vragen hebben over uw levering kunt u uiteraard contact opnemen met onze klantenservice.

Bereikbaarheid voor levering

Levering tot in de slaapkamer is alleen mogelijk via het trappenhuis of lift van uw woning. U bent verantwoordelijk voor een goede bereikbaarheid van de ruimte waar uw bestelling bezorgd moet worden. Is dat niet mogelijk, dan zijn eventuele daarmee verband houdende kosten voor uw rekening. Slaapkenner Beuningen kan niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele negatieve gevolgen als u ons niet tijdig op de hoogte hebt gebracht van bijzondere omstandigheden die van invloed zijn op de bezorging van uw bestelling. Mocht u twijfelen over de bereikbaarheid van de ruimte van levering neem dan vooraf contact op met onze klantenservice.

Leverinformatie voor de Waddeneilanden en het buitenland

Let op: voor leveringen op de Waddeneilanden en naar België gelden andere levertijden! In principe leveren wij ook op de Waddeneilanden en in België en Luxemburg. Voor informatie over tarieven en levertijden verzoeken wij u graag alvorens een bestelling te plaatsen contact op te nemen met onze klantenservice op 024-675 47 47 of per mail op info@slaapkennerbeuningen.nl

 

 
Bezig met laden...