Caresse 3850 Boxspring

€ 2.195,00

€ 1.495,00

De Caresse Collectie biedt een slaapbeleving die past bij uw persoonlijke stijl. Standaard is deze set uitgevoerd met een Gelfoam topper. Optioneel tegen een meerprijs kiest u voor andere toppers. Neem hiervoor contact met ons op.

€ 2.195,00

€ 1.495,00


Aantal
Levertijd: 1 - 2 weken

ADVIES NODIG?
 

Caresse 3850 Boxspring

De Caresse 3850 is het allernieuwste boxspring model van Caresse. Deze boxspring heeft een prachtige uitstraling doordat het hoofdbord uitgevoerd is met een stijlvol sierstiksel. Deze vlakke boxspring is niet verstelbaar en door de luxe pocketveer matrassen is een goed ligcomfort gegarandeerd.

In deze Jubileum uitvoering is deze set uitgevoerd met een Gelfoam topper voor een optimale ondersteuning en ventilatie. Optioneel is deze set ook verkrijgbaar met een andere luxe Caresse topper. Voor informatie en meerprijzen van andere toppers kunt u contact met ons opnemen.  


Waarom kiezen voor een Caresse Silver 3850 Boxspring?

 • Geheel zelf samen te stellen in kleur en stoffering
 • Uitstekende prijs / kwaliteit verhouding
 • Snelle levertijden, ca. 1 week
Hoofdbord 3850
Hoofdbord hoogte 120 cm
Hoofdbord breedte Bedbreedte + 10 cm
Hoofdbord dikte 10 cm
Boxspring kern Pocketvering
Boxspring hoogte 24 cm
Boxspring verstelbaarheid Nee
Boxspring frame Hout met metaal
Boxspring bediening Nee
Matras hoogte 22 cm
Matras kern Pocketvering met 270 veren per m/2
Matras afdeklaag Comfortschuim
Matras gestoffeerd Gestoffeerd
Matras hardheid Leverbaar in Soft (tot 60 kg) , Medium (60 – 80 kg) , Firm (80 – 100 kg)
Topper kern Afhankelijk van keuze
Topper hoes Elastisch stretch materiaal
Topper hoogte 8 cm
Anti-allergisch Ja
Potenset Aluminium potenset
Lighoogte 65 cm
Onderhoud Stofzuigen met een meubelmondstuk
Bezorging Gratis bezorging
Montage Gratis montage
Garantie 2 jaar conform CBW voorwaarden

Levertijd

De uiterlijke levertijd van uw product vindt u linksboven de ‘winkelwagen’ knop. Wij streven er naar uw product zo spoedig mogelijk, binnen de aangegeven levertijd aan u te leveren.

Bestellen

Bestellen en betalen kan veilig en eenvoudig middels:

  • iDeal

  • Paypal

  • Creditcard

  • Rembours

  • Bankoverschrijving

  • In3: gespreid betalen in 3 termijnen tegen 0% rente

 

Afleveradres: uw afleveradres is het adres waar we het product afleveren. 
E-mailadres: we hebben uw e-mailadres nodig om u na uw aankoop een orderbevestiging te sturen.

 

Gratis bezorging met montage

Bestellingen in Nederland leveren en monteren we gratis. Voor bestellingen onder de €35,- bijvoorbeeld beddengoed en accessoires die met een pakketdienst geleverd worden zijn de verzendkosten €6,95,-

Leverinformatie

Zodra uw product verzendklaar is gemaakt nemen wij telefonisch contact met u op om een afspraak voor levering te maken. Tijdens het maken van een afspraak zal er direct een tijdsblok worden besproken waarin de levering plaats zal vinden. Mocht u vragen hebben over uw levering kunt u uiteraard contact opnemen met onze klantenservice.

Bereikbaarheid voor levering

Levering tot in de slaapkamer is alleen mogelijk via het trappenhuis of lift van uw woning. U bent verantwoordelijk voor een goede bereikbaarheid van de ruimte waar uw bestelling bezorgd moet worden. Is dat niet mogelijk, dan zijn eventuele daarmee verband houdende kosten voor uw rekening. Slaapkenner Beuningen kan niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele negatieve gevolgen als u ons niet tijdig op de hoogte hebt gebracht van bijzondere omstandigheden die van invloed zijn op de bezorging van uw bestelling. Mocht u twijfelen over de bereikbaarheid van de ruimte van levering neem dan vooraf contact op met onze klantenservice.

Leverinformatie voor de Waddeneilanden en het buitenland

Let op: voor leveringen op de Waddeneilanden en naar België gelden andere levertijden! In principe leveren wij ook op de Waddeneilanden en in België en Luxemburg. Voor informatie over tarieven en levertijden verzoeken wij u graag alvorens een bestelling te plaatsen contact op te nemen met onze klantenservice op 024-675 47 47 of per mail op info@slaapkennerbeuningen.nl

 

Afdeklaag

Een afdeklaag is de laag bovenop het verenpakket en heeft een grote invloed op het ligcomfort van het matras. De afdeklaag zorgt dat het lichaamsgewicht goed wordt verdeeld.

Comfortzones

Matrassen worden vaak opgedeeld in comfortzones. Deze zones verlenen op bepaalde gebieden van uw lichaam meer steun en nemen hier de druk weg.

Kern

Met de kern van een matras wordt ook wel de binnenkant of vulling van een matras bedoeld. Er bestaan vele soorten kernen die het comfort van het matras bepalen.

Tijk

De tijk van een matras is de hoes om de kern en eventuele afdeklaag van een matras. In de meeste gevallen is deze afritsbaar en wasbaar voor gemakkelijke reiniging.

 
Bezig met laden...