Jensen boxsprings

Waarom een Jensen boxspring kopen?

Bent u liefhebber van Scandinavisch design en wilt u deze lijn doortrekken in de slaapkamer? Overweeg dan eens om een Jensen boxspring te kopen! Jensen maakt innovatieve bedden met een tijdloze vormgeving van uitsluitend de beste materialen. Het merk is meerdere keren beloond met ‘de onderscheiding voor goed design’ van de Noorse Designraad. Bij het ontwikkelen van deze bedden staat het milieu voorop. De materialen voor de matrassen met het Swan-keurmerk worden geselecteerd met de grootste zorg. Het hout van het frame is afkomstig uit milieu gecertificeerde bossen en het metaal van de veren is gerecycled. De oppervlakken van hout, metaal en textiel worden behandeld zonder gebruik te maken van brandvertragers of andere gevaarlijke chemische stoffen die uw gezondheid in gevaar kunnen brengen. De matras is van hoge kwaliteit en heeft een lange levensduur. Zo draagt de koop van een Jensen boxspring bij aan een goede nachtrust én een betere toekomst.

Een Jensen boxspring - investering in goede nachtrust

Een investering in een goede slaap is een belangrijke, kies daarom voor een Jensen boxspring. Door het unieke veersysteem blijft de natuurlijke stand van de wervelkolom gewaarborgd, waardoor het lichaam een ontspannende slaaphouding aanneemt. Het unieke Scandinavische ligcomfort kenmerkt zich door een zachter comfort, hierdoor ervaart u het unieke slaapcomfort. Een Jensen boxspring is qua ligcomfort niet te vergelijken met een ander bedden merk. Naast de boxspring collectie hebben we ook de Jensen topmatrassen en accessoires in ons assortiment. Ervaar nu het unieke comfort van Jensen bij Slaapkenner Beuningen!

Waarom een Jensen bed?

Jensen streeft er al 67 jaar naar om de beste en meest comfortabele bedden van de wereld te maken. Het unieke 'original zone system' zorgt voor een zeer goede ondersteuning voor heel het lichaam. Daarnaast zijn de Jensen bedden voorzien van het unieke 'Jensen Aloy veersysteem’ dat zich continue aanpast naar de contouren van uw lichaam. Met het 'Aloy veersysteem’ biedt het bed gegarandeerd de beste ondersteuning. De elektrische boxsprings van Jensen zijn bedienbaar via een smartphone app, speciaal ontwikkeld door de beddenfabrikant. Bekijk ook eens de collectie Vispring boxsprings , dit zijn luxe boxsprings gemaakt van uitsluitend natuurlijke materialen.

Jensen bedden met het unieke Jensen Original zonesysteem

De Jensen bedden staan bekend om het unieke zonesysteem dat volledige ondersteuning geeft aan het hele lichaam. Zo valt u in een diepe slaap en wordt u uitgerust wakker. De bedden met het unieke zonesysteem zijn uitgerust met een zachte schouderzone. Dit zorgt voor een unieke slaapervaring omdat de schouderpartij minder tegendruk krijgt en dieper wegzakt in het matras terwijl het middel de stevigere ondersteuning krijgt, zorgt dat voor een rechtere lighouding. Het matras heeft de taak het lichaam te dragen en de gelijkmatige ondersteuning te bieden die het gehele lichaam nodig heeft. Wilt u zelf het comfort ervaren van Jensen bedden? Kom dan vrijblijvend langs in onze beddenwinkel te Beuningen of neem contact met ons op.
Bezig met laden...