Avek Ljocht Flak Elektrische Boxspring
€ 4.495,00
Avek produceert al 3 generaties lang, sinds 1927 kwaliteitsbedden en matrassen in Surhuisterveen. Doordat Avek alles zelf produceert, wordt een optimaal slaapcomfort en hoge kwaliteit gewaarborgd. Het gebruik van uitsluitend hoogwaardige materialen en productie door vakmensen zorgen ervoor dat u kiest voor betrouwbaarheid en design uit Nederland.
€ 4.495,00

Aantal
Levertijd: 2 - 4 weken

ADVIES NODIG?
 

Avek Ljocht Flak Elektrische Boxspring

De Avek Ljocht Flak elektrische boxspring is puur Nederlands design. Deze boxspring wordt gemaakt in de fabriek van Avek in Nederland. Het bed is ontworpen in samenwerking met de Nederlands topdesigner Hans Daalder. Innovatief design, weldadig slaapcomfort en optimaal gebruikersgemak sluiten volledig op elkaar aan. De Ljocht kenmerkt zich door een prachtig design met een slanke belijning waardoor het bed luchtiger en lichter oogt dan traditionele boxsprings.

De boxspring is voorzien van een zeer hoogwaardige dubbele pocketvering. Bijzonder is dat de boxsprings en matras één geheel vormen. De afritsbare topper met HR schuim of latex maakt het unieke ligcomfort compleet. Boxspring Ljocht is opgebouwd rond een slank gestoffeerd designframe, dat ondersteund wordt door verchroomde poten. Het frame loopt aan het hoofdeind iets door, zodat er ruimte ontstaat om hier de achterwand op te plaatsen. Het fraaie effect van de zwevende achterwand zorgt samen met het slanke frame voor een boxspring met een lichtvoetige uitstraling! Met een Avek boxspring Ljocht kiest u voor vele jaren ontspannen en gezond slaapcomfort.

Stel uw Avek Ljocht boxspring geheel samen naar uw wens. Maak de keuze uit de verschillende bedmaten, hoofdborden, pootjes en stoffen. Afhankelijk van uw postuur kiest u een standaard, stevig of extra stevige matras. Zo creëert u uw eigen Avek Ljocht op maat. De elektrisch verstelbare uitvoering is standaard uitgevoerd met draadloze afstandsbedieningen.

 

Waarom kiezen voor een Avek Ljocht Flak Elektrische Boxspring

 • Kwaliteits bedden uit Nederland
 • Uitsluitend hoogwaardige materialen
 • Geheel samen te stellen naar uw wensen
 • Zeer goed ventilerend en ondersteunend
 • Dutch Design door topontwerper Hans DaalderHet getoonde stoffenoverzicht is slechts een geringe selectie binnen de mogelijkheden. Kom langs in onze winkel te Beuningen en laat u uitgebreid adviseren.

Hoofdbord Hoofdbord Flak
Hoofdbord hoogte 95 cm hoog
Hoofdbord breedte Even breed als het bed
Hoofdbord dikte 12 cm
Boxspring kern 5-Zone Pocketvering, 5-slags, thermisch gehard
Boxspring hoogte 26 cm
Boxspring verstelbaarheid 2- Motorige verstelling
Boxspring frame MDF
Boxspring bediening RF bediening
Matras hoogte Nee
Matras kern 5-Zone Pocketvering, 6-slags, 266 veren per m/2 thermisch gehard
Matras afdeklaag 2,5 cm Optifoam HR
Matras gestoffeerd Gestoffeerd
Matras hardheid Leverbaar in Standaard (tot 80 kg) , Stevig (80 – 110 kg), Extra stevig (vanaf 110kg)
Topper kern Optifoam HR Koudschuim (optioneel: Latex geperforeerd)
Topper hoes Elastisch stretch materiaal
Topper hoogte ca. 9 cm
Anti-allergisch Ja
Potenset Designpoot RVS, rond 15 cm
Lighoogte ca. 59 cm
Onderhoud Stofzuigen met een meubelmondstuk
Bezorging Gratis bezorging
Montage Gratis montage
Garantie 5 jaar

Levertijd

De uiterlijke levertijd van uw product vindt u linksboven de ‘winkelwagen’ knop. Wij streven er naar uw product zo spoedig mogelijk, binnen de aangegeven levertijd aan u te leveren.

Bestellen

Bestellen en betalen kan veilig en eenvoudig middels:

  • iDeal

  • Paypal

  • Creditcard

  • Rembours

  • Bankoverschrijving

  • In3: gespreid betalen in 3 termijnen tegen 0% rente

 

Afleveradres: uw afleveradres is het adres waar we het product afleveren. 
E-mailadres: we hebben uw e-mailadres nodig om u na uw aankoop een orderbevestiging te sturen.

 

Gratis bezorging met montage

Bestellingen in Nederland leveren en monteren we gratis. Voor bestellingen onder de €35,- bijvoorbeeld beddengoed en accessoires die met een pakketdienst geleverd worden zijn de verzendkosten €6,95,-

Leverinformatie

Zodra uw product verzendklaar is gemaakt nemen wij telefonisch contact met u op om een afspraak voor levering te maken. Tijdens het maken van een afspraak zal er direct een tijdsblok worden besproken waarin de levering plaats zal vinden. Mocht u vragen hebben over uw levering kunt u uiteraard contact opnemen met onze klantenservice.

Bereikbaarheid voor levering

Levering tot in de slaapkamer is alleen mogelijk via het trappenhuis of lift van uw woning. U bent verantwoordelijk voor een goede bereikbaarheid van de ruimte waar uw bestelling bezorgd moet worden. Is dat niet mogelijk, dan zijn eventuele daarmee verband houdende kosten voor uw rekening. Slaapkenner Beuningen kan niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele negatieve gevolgen als u ons niet tijdig op de hoogte hebt gebracht van bijzondere omstandigheden die van invloed zijn op de bezorging van uw bestelling. Mocht u twijfelen over de bereikbaarheid van de ruimte van levering neem dan vooraf contact op met onze klantenservice.

Leverinformatie voor de Waddeneilanden en het buitenland

Let op: voor leveringen op de Waddeneilanden en naar België gelden andere levertijden! In principe leveren wij ook op de Waddeneilanden en in België en Luxemburg. Voor informatie over tarieven en levertijden verzoeken wij u graag alvorens een bestelling te plaatsen contact op te nemen met onze klantenservice op 024-675 47 47 of per mail op info@slaapkennerbeuningen.nl

 

 
Bezig met laden...