Auping Prestige Visco Split-Topper
€ 1.240,00
Een topmatras, ook wel topper of topdekmatras genoemd, is een dunne matras die u bovenop uw gewone matras legt. Een topmatras heeft een gemiddelde dikte van 3 tot 12 cm en is verkrijgbaar met verschillende comfortlagen. Met een Auping topmatras kiest u voor net dat beetje extra comfort.
€ 1.240,00

Aantal
Levertijd: 2 - 4 weken

ADVIES NODIG?
 

Auping Prestige Visco Split-Topper

Door de kern van Visco traagschuim, heeft de topper Prestige Visco extra drukverlagende eigenschappen. Ventilatie wordt geregeld door het klimaatvezel in de toplaag en in combinatie met HR koudschuim is het een zeer comfortabele topper. De tijk is afneembaar en wasbaar tijk.

De kern van de Auping Prestige Visco Split-Topper is zoals de naam al aangeeft gemaakt van Visco, het zogenoemde traagschuim. Dit materiaal heeft extra drukverlagende eigenschappen. In de toplaag is Climate Fibre verwerkt die zorgt voor ventilatie en daarmee een goed slaapklimaat. In combinatie met de tijk zorgt dit voor een zacht gevoel.

Doordat de topmatras niet is uitgevoerd met wol, is deze uitermate geschikt voor mensen met een overgevoeligheid voor wol. De tijk van de topper is afneembaar en kan in de wasmachine gewassen worden. De topper is leverbaar in diverse 2-persoons maten en in de breedtes 160, 180 en 200 cm. in een splittopper variant. Deze split-topper is speciaal gemaakt voor elektrisch verstelbare boxsprings. Door de handige inkeping in het midden van de topper kunt u beide bedhelften onafhankelijk van elkaar verstellen, zonder dat de partner hiervan last ondervindt.

 

Waarom kiezen voor een Auping Prestige Visco Split-Topper?

 • Met een Auping topmatras kiest u voor extra zacht comfort en optimale ventilatie
 • ​Een topmatras dekt twee losse matrassen af waardoor het een geheel wordt
 • Een topmatras beschermt de echte matras, waardoor deze nog wat langer meegaat
Topper hoogte 10 cm
Tijk wasbaar Ja op 60° wasbaar
Anti-allergisch Ja
Bezorging Gratis bezorging
Garantie 2 jaar conform CBW voorwaarden

Levertijd

De uiterlijke levertijd van uw product vindt u linksboven de ‘winkelwagen’ knop. Wij streven er naar uw product zo spoedig mogelijk, binnen de aangegeven levertijd aan u te leveren.

Bestellen

Bestellen en betalen kan veilig en eenvoudig middels:

  • iDeal

  • Paypal

  • Creditcard

  • Rembours

  • Bankoverschrijving

  • In3: gespreid betalen in 3 termijnen tegen 0% rente

 

Afleveradres: uw afleveradres is het adres waar we het product afleveren. 
E-mailadres: we hebben uw e-mailadres nodig om u na uw aankoop een orderbevestiging te sturen.

 

Gratis bezorging met montage

Bestellingen in Nederland leveren en monteren we gratis. Voor bestellingen onder de €35,- bijvoorbeeld beddengoed en accessoires die met een pakketdienst geleverd worden zijn de verzendkosten €6,95,-

Leverinformatie

Zodra uw product verzendklaar is gemaakt nemen wij telefonisch contact met u op om een afspraak voor levering te maken. Tijdens het maken van een afspraak zal er direct een tijdsblok worden besproken waarin de levering plaats zal vinden. Mocht u vragen hebben over uw levering kunt u uiteraard contact opnemen met onze klantenservice.

Bereikbaarheid voor levering

Levering tot in de slaapkamer is alleen mogelijk via het trappenhuis of lift van uw woning. U bent verantwoordelijk voor een goede bereikbaarheid van de ruimte waar uw bestelling bezorgd moet worden. Is dat niet mogelijk, dan zijn eventuele daarmee verband houdende kosten voor uw rekening. Slaapkenner Beuningen kan niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele negatieve gevolgen als u ons niet tijdig op de hoogte hebt gebracht van bijzondere omstandigheden die van invloed zijn op de bezorging van uw bestelling. Mocht u twijfelen over de bereikbaarheid van de ruimte van levering neem dan vooraf contact op met onze klantenservice.

Leverinformatie voor de Waddeneilanden en het buitenland

Let op: voor leveringen op de Waddeneilanden en naar België gelden andere levertijden! In principe leveren wij ook op de Waddeneilanden en in België en Luxemburg. Voor informatie over tarieven en levertijden verzoeken wij u graag alvorens een bestelling te plaatsen contact op te nemen met onze klantenservice op 024-675 47 47 of per mail op info@slaapkennerbeuningen.nl

 

 
Bezig met laden...