Auping Original Dominica Elektrische Boxspring
€ 4.685,00
Wie kiest voor de Auping Original Boxspring kiest voor Auping perfectie. De Auping perfectie zit in het unieke, door Auping ontwikkelde Actieve Ventilatie en Support systeem (AVS®) waarbij verschillende materialen van de boxspring en matras zorgen voor een optimaal samenstel. Het AVS®systeem voorziet hiermee in maximale ventilatie en perfecte ondersteuning.
€ 4.685,00

Aantal
Levertijd: 2 - 4 weken

ADVIES NODIG?
 

Auping Original Dominica Elektrische Boxspring

Met de Original Dominica Elektrische Boxspring kiest u voor de perfecte basis voor in uw slaapkamer. Optimaal slaapcomfort door het unieke Actieve Ventilatie en Support systeem (AVS®). De verschillende ventilerende materialen van de boxspring en matras zorgen voor een perfect samenspel. Zo wordt u elke dag fris en uitgerust wakker. 

De basis van de Auping Original Dominica Elektrische Boxspring bestaat uit een spiraalbodem die gemaakt is van spiraalvormige staaldraden, opgespannen in een zeer solide stalen frame. Door de 80% open structuur van de bodem blijft de onderkant van de boxspring vrij voor aanvoer van schone, frisse lucht. De spiraalbodem heeft tevens meer dan 10.000 drukpunten die uw lichaam tijdens de nacht goed ondersteunen en uw gewicht evenredig verdelen.

In combinatie met Pocketveren en de uitstekend ventilerende toplaag is de Auping Original Dominica Elektrische Boxspring de perfecte basis voor een goede nachtrust.

Original box

De box zorgt voor extra comfort en stabiliteit, het kenmerkende boxspring gevoel. De Auping Original boxspring ventileert zoals elke Auping boxspring uitstekend. Dit komt door de bodem die opgebouwd is op een 80% open spiraalbodem voorzien van pocketveren en ventilerende 3D materialen. De Original is leverbaar in een vlakke of elektrisch verstelbare uitvoering met 1, 2 of 3 motoren. Dit geldt ook voor de breedtematen 120 en 140cm. Bij de verstelbare box wordt standaard een handsethouder van stof meegeleverd in de kleur van de box. Deze kunt u plaatsen waar u wilt en is ook verkrijgbaar in een handig tablet formaat.

Original Hoofd- en voetborden
De Original hoofd- en voetborden zijn verkrijgbaar in vijf ontwerpen die variëren in stijl, van design tot klassiek. Allen zijn met veel aandacht en oog voor detail afgewerkt met duurzame stoffen.

Original matrassen
De strak gestoffeerde Original matrassen met de speciaal door Auping geproduceerde DPPS® pocketveren, zijn met aandacht voor detail afgestemd op de totale boxspring. De speciale pocketveren zorgen voor optimale ondersteuning en comfort. U kunt kiezen uit 5 typen matrassen met diverse hardheden. De matrassen onderscheiden zich van elkaar door verschillen in opbouw en zonering. Zo heeft elke matras zijn eigen comfort en kiest u welke Auping matras het beste bij u past. 

Original Toppers
De topper zorgt voor extra zachtheid en comfort en maakt de Auping Original compleet. U kunt kiezen uit verschillende typen toppers, verkrijgbaar in 1- en 2-persoons formaten. Een verstelbare Original met een 2-persoons topper? Kies dan voor de splittopper, hierin zit een split zodat U de boxen onafhankelijk van elkaar kunt verstellen. En voor langere frisheid is er ook een wasbare variant.  

 
Waarom kiezen voor een Auping Original Dominica Elektrische Boxspring?

 • Optimaal ventilerend en perfect ondersteunend door unieke AVS®-systeem
 • Liggevoel afgestemd op uw wensen
 • Verstelbaar voor extra comfort
 • Samen te stellen in diverse stoffen en kleuren
 • Bekroond door Goed Industrieel Ontwerp
Hoofdbord Dominica
Hoofdbord hoogte 95 of 105 cm
Hoofdbord breedte Even breed als het bed
Hoofdbord dikte 7 cm
Boxspring kern Elektrische AVS® Spiraalbodem
Boxspring hoogte 22 cm
Boxspring verstelbaarheid 1, 2 of 3- Motorig verstelbaar
Boxspring frame Metalen frame
Boxspring bediening Handbediening optioneel: RF bediening
Matras hoogte 18 cm
Matras kern Afhankelijk van matras keuze
Matras afdeklaag Afhankelijk van matras keuze
Matras gestoffeerd Gestoffeerd
Matras hardheid Soft (tot 60 kg) , Medium (60 – 80 kg) , Firm (80 – 100 kg) of Extra Firm (boven de 100 kg)
Topper kern Koudschuim optioneel: Comfort Deluxe, Prestige Visco, Prestige Deluxe
Topper hoes Nee
Topper hoogte 7 cm
Anti-allergisch Ja
Potenset Rond zwart
Lighoogte 61 cm
Onderhoud Stofzuigen met een meubelmondstuk
Bezorging Gratis bezorging
Montage Gratis montage
Garantie 2 jaar conform CBW voorwaarden

Levertijd

De uiterlijke levertijd van uw product vindt u linksboven de ‘winkelwagen’ knop. Wij streven er naar uw product zo spoedig mogelijk, binnen de aangegeven levertijd aan u te leveren.

Bestellen

Bestellen en betalen kan veilig en eenvoudig middels:

  • iDeal

  • Paypal

  • Creditcard

  • Rembours

  • Bankoverschrijving

  • In3: gespreid betalen in 3 termijnen tegen 0% rente

 

Afleveradres: uw afleveradres is het adres waar we het product afleveren. 
E-mailadres: we hebben uw e-mailadres nodig om u na uw aankoop een orderbevestiging te sturen.

 

Gratis bezorging met montage

Bestellingen in Nederland leveren en monteren we gratis. Voor bestellingen onder de €35,- bijvoorbeeld beddengoed en accessoires die met een pakketdienst geleverd worden zijn de verzendkosten €6,95,-

Leverinformatie

Zodra uw product verzendklaar is gemaakt nemen wij telefonisch contact met u op om een afspraak voor levering te maken. Tijdens het maken van een afspraak zal er direct een tijdsblok worden besproken waarin de levering plaats zal vinden. Mocht u vragen hebben over uw levering kunt u uiteraard contact opnemen met onze klantenservice.

Bereikbaarheid voor levering

Levering tot in de slaapkamer is alleen mogelijk via het trappenhuis of lift van uw woning. U bent verantwoordelijk voor een goede bereikbaarheid van de ruimte waar uw bestelling bezorgd moet worden. Is dat niet mogelijk, dan zijn eventuele daarmee verband houdende kosten voor uw rekening. Slaapkenner Beuningen kan niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele negatieve gevolgen als u ons niet tijdig op de hoogte hebt gebracht van bijzondere omstandigheden die van invloed zijn op de bezorging van uw bestelling. Mocht u twijfelen over de bereikbaarheid van de ruimte van levering neem dan vooraf contact op met onze klantenservice.

Leverinformatie voor de Waddeneilanden en het buitenland

Let op: voor leveringen op de Waddeneilanden en naar België gelden andere levertijden! In principe leveren wij ook op de Waddeneilanden en in België en Luxemburg. Voor informatie over tarieven en levertijden verzoeken wij u graag alvorens een bestelling te plaatsen contact op te nemen met onze klantenservice op 024-675 47 47 of per mail op info@slaapkennerbeuningen.nl

 

Afdeklaag

Een afdeklaag is de laag bovenop het verenpakket en heeft een grote invloed op het ligcomfort van het matras. De afdeklaag zorgt dat het lichaamsgewicht goed wordt verdeeld.

Comfortzones

Matrassen worden vaak opgedeeld in comfortzones. Deze zones verlenen op bepaalde gebieden van uw lichaam meer steun en nemen hier de druk weg.

Kern

Met de kern van een matras wordt ook wel de binnenkant of vulling van een matras bedoeld. Er bestaan vele soorten kernen die het comfort van het matras bepalen.

Tijk

De tijk van een matras is de hoes om de kern en eventuele afdeklaag van een matras. In de meeste gevallen is deze afritsbaar en wasbaar voor gemakkelijke reiniging.

 
Bezig met laden...