Auping Criade Square Boxspring
€ 4.635,00
De Auping Criade Boxspring combineert vormgeving met techniek. U kunt de Criade samenstellen zoals u dat wilt. Niet alleen van buiten maar ook van binnen. Creëer uw eigen stijl door middel van stof, kleur en verscheidenheid in hoofdborden.
€ 4.635,00

Aantal
Levertijd: 2 - 4 weken

ADVIES NODIG?
 

Auping Criade Square Boxspring

De Auping Criade Boxspring geeft u de mogelijkheid om de gehele boxspring te personaliseren in de stijl zoals u wenst. Keuzes in kleur, stoffering, hoogte en breedte: uw smaak is leidend. De Auping Criade Square Boxspring is verkrijgbaar in een vlakke of elektrisch verstelbare uitvoering. Daarnaast heeft u de keuze uit vijf typen matrassen in diverse hardheden en comfortzones. Zo is er altijd een matras die bij u past. Kortom, persoonlijk slaap comfort op het hoogste niveau, zoals u van Auping mag verwachten. Om iedere morgen met een energiek gevoel wakker te worden.

Criade Frame
Het hoogwaardige metalen frame is de basis van de Criade boxspring en het geeft vorm aan het geheel. Het geeft kleur en maakt de Criade luchtig en sterk, maar ook slank zonder zijn weelde en rijkheid te verliezen. Door de keuzemogelijkheden in kleur is het frame perfect af te stemmen op de gekozen stof. Dankzij de hoogte van het frame is stofzuigen geen enkele moeite. 

Criade box
De box zorgt voor extra comfort en stabiliteit, het kenmerkende boxspring gevoel. De Auping Criade boxspring ventileert zoals elke Auping boxspring uitstekend. Dit komt door de bodem die opgebouwd is op een 80% open spiraalbodem voorzien van pocketveren en ventilerende 3D materialen. De Criade is leverbaar in een vlakke of elektrisch verstelbare uitvoering met 1, 2 of 3 motoren. Dit geldt ook voor de breedtematen 120 en 140cm. Bij de verstelbare box wordt standaard een handsethouder van stof meegeleverd in de kleur van de box. Deze kunt u plaatsen waar u wilt en is ook verkrijgbaar in een handig tablet formaat.

Criade Hoofd- en voetborden
De Criade hoofd- en voetborden zijn verkrijgbaar in vijf ontwerpen die variëren in stijl, van design tot klassiek. Allen zijn met veel aandacht en oog voor detail afgewerkt met duurzame stoffen.

Criade matrassen
De strak gestoffeerde Criade matrassen met de speciaal door Auping geproduceerde DPPS® pocketveren, zijn met aandacht voor detail afgestemd op de totale boxspring. De speciale pocketveren zorgen voor optimale ondersteuning en comfort. U kunt kiezen uit 5 typen matrassen met diverse hardheden. De matrassen onderscheiden zich van elkaar door verschillen in opbouw en zonering. Zo heeft elke matras zijn eigen comfort en kiest u welke Auping Criade matras het beste bij u past. Onze verkoopadviseurs helpen u graag bij het maken van de juiste keus. 

Criade Toppers
De topper zorgt voor extra zachtheid en comfort en maakt de Criade compleet. U kunt kiezen uit verschillende typen toppers, verkrijgbaar in 1- en 2-persoons formaten. Een verstelbare Criade met een 2-persoons topper? Kies dan voor de splittopper, hierin zit een split zodat U de boxen onafhankelijk van elkaar kunt verstellen. En voor langere frisheid is er ook een wasbare variant.  

 

Waarom kiezen voor een Auping Criade Square Boxspring?

 • Geheel zelf samen te stellen in kleur en stoffering
 • Optimaal ventilerend en comfort door unieke AVS®-systeem
 • Liggevoel afgestemd op uw wensen
 • Verstelbaar voor extra comfort
 • Bekroond door Goed Industrieel Ontwerp 

 

Hoofdbord Square
Hoofdbord hoogte 120 of 140 cm
Hoofdbord breedte Even breed als het bed
Hoofdbord dikte 10 cm
Boxspring kern Vlakke AVS® Spiraalbodem + Pocketvering
Boxspring hoogte 20 cm
Boxspring verstelbaarheid Optioneel: 1, 2 of 3- Motorig verstelbaar
Boxspring frame Metalen frame
Boxspring bediening Handbediening optioneel: RF bediening
Matras hoogte 18 cm
Matras kern Afhankelijk van matras keuze
Matras afdeklaag Afhankelijk van matras keuze
Matras gestoffeerd Gestoffeerd
Matras hardheid Soft (tot 60 kg) , Medium (60 – 80 kg) , Firm (80 – 100 kg) of Extra Firm (boven de 100 kg)
Topper kern Koudschuim optioneel: Comfort Deluxe, Prestige Visco, Prestige Deluxe
Topper hoes Nee
Topper hoogte 7 cm
Anti-allergisch Ja
Potenset Metalen frame
Lighoogte 64 cm
Onderhoud Stofzuigen met een meubelmondstuk
Bezorging Gratis bezorging
Montage Gratis montage
Garantie 2 jaar conform CBW voorwaarden

Levertijd

De uiterlijke levertijd van uw product vindt u linksboven de ‘winkelwagen’ knop. Wij streven er naar uw product zo spoedig mogelijk, binnen de aangegeven levertijd aan u te leveren.

Bestellen

Bestellen en betalen kan veilig en eenvoudig middels:

  • iDeal

  • Paypal

  • Creditcard

  • Rembours

  • Bankoverschrijving

  • In3: gespreid betalen in 3 termijnen tegen 0% rente

 

Afleveradres: uw afleveradres is het adres waar we het product afleveren. 
E-mailadres: we hebben uw e-mailadres nodig om u na uw aankoop een orderbevestiging te sturen.

 

Gratis bezorging met montage

Bestellingen in Nederland leveren en monteren we gratis. Voor bestellingen onder de €35,- bijvoorbeeld beddengoed en accessoires die met een pakketdienst geleverd worden zijn de verzendkosten €6,95,-

Leverinformatie

Zodra uw product verzendklaar is gemaakt nemen wij telefonisch contact met u op om een afspraak voor levering te maken. Tijdens het maken van een afspraak zal er direct een tijdsblok worden besproken waarin de levering plaats zal vinden. Mocht u vragen hebben over uw levering kunt u uiteraard contact opnemen met onze klantenservice.

Bereikbaarheid voor levering

Levering tot in de slaapkamer is alleen mogelijk via het trappenhuis of lift van uw woning. U bent verantwoordelijk voor een goede bereikbaarheid van de ruimte waar uw bestelling bezorgd moet worden. Is dat niet mogelijk, dan zijn eventuele daarmee verband houdende kosten voor uw rekening. Slaapkenner Beuningen kan niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele negatieve gevolgen als u ons niet tijdig op de hoogte hebt gebracht van bijzondere omstandigheden die van invloed zijn op de bezorging van uw bestelling. Mocht u twijfelen over de bereikbaarheid van de ruimte van levering neem dan vooraf contact op met onze klantenservice.

Leverinformatie voor de Waddeneilanden en het buitenland

Let op: voor leveringen op de Waddeneilanden en naar België gelden andere levertijden! In principe leveren wij ook op de Waddeneilanden en in België en Luxemburg. Voor informatie over tarieven en levertijden verzoeken wij u graag alvorens een bestelling te plaatsen contact op te nemen met onze klantenservice op 024-675 47 47 of per mail op info@slaapkennerbeuningen.nl

 

Afdeklaag

Een afdeklaag is de laag bovenop het verenpakket en heeft een grote invloed op het ligcomfort van het matras. De afdeklaag zorgt dat het lichaamsgewicht goed wordt verdeeld.

Comfortzones

Matrassen worden vaak opgedeeld in comfortzones. Deze zones verlenen op bepaalde gebieden van uw lichaam meer steun en nemen hier de druk weg.

Kern

Met de kern van een matras wordt ook wel de binnenkant of vulling van een matras bedoeld. Er bestaan vele soorten kernen die het comfort van het matras bepalen.

Tijk

De tijk van een matras is de hoes om de kern en eventuele afdeklaag van een matras. In de meeste gevallen is deze afritsbaar en wasbaar voor gemakkelijke reiniging.

 
Bezig met laden...