Auping Auronde 1000 Bed
€ 715,00

De Auping Auronde is een echte design klassieker waar u lang plezier van zult hebben. Dit bedmodel is in 1973 ontworpen door designer Frans de la Haye en verfraait nog steeds vele slaapkamers. Het tijdloze design met zijn herkenbare ‘oog’ en ronde vormen blijft altijd mooi in zijn natuurlijke uitstraling en eenvoud. Door de nieuwste kleurtrends, eisen en inzichten is dit bed nog altijd actueel. Gecombineerd met een Auping bedbodem en matras bent u verzekerd van uitstekend slaapcomfort.

ACTIE: ONTVANG NU 400 EURO VOORDEEL OP EEN 2-PERSOONS COMPLETE AURONDE. 
Deze actie is alleen van toepassing op een complete Auronde; omranding, spiralen, hoofdbord, matrassen vanaf breedte maat 160 cm.

€ 715,00

Aantal
Levertijd: 2 - 4 weken

ADVIES NODIG?
 

Auping Auronde 1000 Bed

Het Auping Auronde 1000 bed is het laagste bed uit de Auronde-serie. Het bed is gemaakt van massief gelaagd beukenhout. Het bed is leverbaar met diverse accessoires en uitbreidingen. De Auronde vormt de perfecte combinatie met een Auping spiraalbodem en Auping matras. Hoogte: 34,5 cm.

Deze Auping Auronde is de eigentijdse klassieker die synoniem staat voor duurzame kwaliteit en tijdloos design. De unieke vorm waar in 1973 het succesverhaal mee begon dankzij de ontwerper Frans de la Haye. En door nieuwe toepassingen op het gebied van kwaliteit en comfort, is de Auronde nog steeds het meest succesvolle model van Auping.

Bijzonder lang genieten van de authentieke Auronde De Auronde heeft niet alleen een tijdloos design, maar ook een buitengewoon lange technische levensduur. Zo zijn de omranding en herkenbare poten gemaakt van hoogwaardig 14-laags beukenhout. En om u te verzekeren van de Auping kwaliteit, is het bed voor een groot deel met de hand vervaardigd. Hierdoor is de stijlvolle Auronde uiterst duurzaam en kunt u bijzonder lang genieten van dit prachtige bed.

Creëer uw eigen Auronde

De Auronde is op alle mogelijke manieren aan te passen aan uw persoonlijke voorkeur. U heeft bijvoorbeeld de keuze uit fraaie beits-, vollak- en hoogglanskleuren en drie verschillende hoogtes: 34,5 cm, 41,5 cm en 48 cm. En dankzij diverse functionele en stijlvolle accessoires creëert u in een handomdraai uw eigen Auronde.

De Auronde met Auping spiraalbodem en matras
Met een Auping spiraalbodem en matras, die beide zijn voorzien van het onovertroffen AVS concept, maakt u uw Auronde bed pas echt compleet. Dit unieke concept van Auping zorgt ervoor dat u comfortabel slaapt, ’s nachts moeiteloos draait en ’s-ochtends weer uitgerust en fris wakker wordt. Maak uw bed dus compleet met een Auping spiraalbodem en matras en u bent verzekerd van een heerlijke nachtrust.

Garantie
De standaard garantie op ledikanten is 2 jaar. Maar als u na uw aankoop uw Auronde registreert wordt deze garantie verlengd tot in totaal 5 jaar.

De eigentijdse klassieker en zijn stilistische levensduur
Volgens de ontwerper Frans de la Haye, dient “de stilistische levensduur van een bed op zijn minst overeen te komen met zijn technische leven”. Met die gedachte is het eigentijdse design van de Auping Auronde ontworpen. En met succes! Op de plek waar de eerste Auronde in 1973 werd geïntroduceerd, vandaag de dag nog steeds het hoofdkantoor van Auping in Deventer, werd het miljoenste exemplaar in 2008 door de bekende ontwerper gesigneerd en overhandigd aan de gelukkige kopers.

Stijlvol én functioneel
Hoe functioneel de Auronde ook is, op de eerste plaats wilde De la Haye het bed presenteren als meubelstuk die het thuisgevoel vertegenwoordigd. Hier heeft de Auronde dan ook zijn unieke en herkenbare uitstraling aan te danken. Een uitstraling, die perfect past bij iedere tijdsgeest en bewijst dat esthetiek en functionaliteit zeer goed samen gaan.

In alle rust slapen door de tijdloze uitstraling
Dankzij het heldere en strakke lijnenspel komt het eigentijdse design van het bed volledig tot zijn recht. De mooie ronde vormen in de herkenbare Auronde poten voorzien het bed van een comfortabele en tijdloze uitstraling. Zo is het unieke design van de Auronde een verrijking voor menig slaapkamer.

Ongekend populair dankzij de unieke vorm
De Auronde heeft zijn succes te danken aan de unieke vorm. Volgens Frans de la Haye laat de vorm geen veranderingen toe en blijft het design altijd één beeld. Dit beeld verfraait al decennia lang menig slaapkamer. Met deze Auronde haalt u dus een échte eigentijdse klassieker in huis waar u lang plezier van zult hebben.

ACTIE: ONTVANG NU 400 EURO VOORDEEL OP EEN 2-PERSOONS COMPLETE AURONDE. 
Deze actie is alleen van toepassing op een complete Auronde; omranding, spiralen, hoofdbord, matrassen vanaf breedte maat 160 cm.

 

Waarom kiezen voor een Auping Auronde 1000 Bed?

 • Design klassieker
 • Ontworpen door Frans de la Haye
 • Cradle to Cradle gecertificeerd
 • Liggevoel ergonomisch afgestemd op jouw wensen
 • Verstelbaar voor extra comfort
Materiaal 14- Laags Beukenhout
Bodem Exclusief
Onderhoud Afnemen met een vochtig doekje
Bezorging Gratis bezorging
Montage Gratis montage
Garantie 2 jaar na registratie 5 jaar

Levertijd

De uiterlijke levertijd van uw product vindt u linksboven de ‘winkelwagen’ knop. Wij streven er naar uw product zo spoedig mogelijk, binnen de aangegeven levertijd aan u te leveren.

Bestellen

Bestellen en betalen kan veilig en eenvoudig middels:

  • iDeal

  • Paypal

  • Creditcard

  • Rembours

  • Bankoverschrijving

  • In3: gespreid betalen in 3 termijnen tegen 0% rente

 

Afleveradres: uw afleveradres is het adres waar we het product afleveren. 
E-mailadres: we hebben uw e-mailadres nodig om u na uw aankoop een orderbevestiging te sturen.

 

Gratis bezorging met montage

Bestellingen in Nederland leveren en monteren we gratis. Voor bestellingen onder de €35,- bijvoorbeeld beddengoed en accessoires die met een pakketdienst geleverd worden zijn de verzendkosten €6,95,-

Leverinformatie

Zodra uw product verzendklaar is gemaakt nemen wij telefonisch contact met u op om een afspraak voor levering te maken. Tijdens het maken van een afspraak zal er direct een tijdsblok worden besproken waarin de levering plaats zal vinden. Mocht u vragen hebben over uw levering kunt u uiteraard contact opnemen met onze klantenservice.

Bereikbaarheid voor levering

Levering tot in de slaapkamer is alleen mogelijk via het trappenhuis of lift van uw woning. U bent verantwoordelijk voor een goede bereikbaarheid van de ruimte waar uw bestelling bezorgd moet worden. Is dat niet mogelijk, dan zijn eventuele daarmee verband houdende kosten voor uw rekening. Slaapkenner Beuningen kan niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele negatieve gevolgen als u ons niet tijdig op de hoogte hebt gebracht van bijzondere omstandigheden die van invloed zijn op de bezorging van uw bestelling. Mocht u twijfelen over de bereikbaarheid van de ruimte van levering neem dan vooraf contact op met onze klantenservice.

Leverinformatie voor de Waddeneilanden en het buitenland

Let op: voor leveringen op de Waddeneilanden en naar België gelden andere levertijden! In principe leveren wij ook op de Waddeneilanden en in België en Luxemburg. Voor informatie over tarieven en levertijden verzoeken wij u graag alvorens een bestelling te plaatsen contact op te nemen met onze klantenservice op 024-675 47 47 of per mail op info@slaapkennerbeuningen.nl

 

 
Bezig met laden...